Pereiti į pagrindinį turinį

Mažiesiems dovanojo skalbykles

2015-05-18 06:17
Dovana: „Technorama“ žadėtos skalbyklės atiteko septynioms per Velykas naujagimių sulaukusioms šeimoms. Dovana: „Technorama“ žadėtos skalbyklės atiteko septynioms per Velykas naujagimių sulaukusioms šeimoms. Dovana: „Technorama“ žadėtos skalbyklės atiteko septynioms per Velykas naujagimių sulaukusioms šeimoms. Dovana: „Technorama“ žadėtos skalbyklės atiteko septynioms per Velykas naujagimių sulaukusioms šeimoms.

Šiomis dienomis mažieji uostamiesčio bei aplinkinių miestų gyventojai dovanų gavo po naują skalbimo mašiną. Jas balandžio 5-ąją gimusiems vaikams padovanojo Vakarų Lietuvos buitinės technikos ir elektronikos parduotuvių tinklas „Technorama“. Dalis šeimų skalbykles jau išbandė, o kitoms jos bus pirmasis daiktas, įsikuriant naujuose namuose.

Pažadėjo skalbyklių

Dar prieš Velykas „Technorama“ paskelbė akciją, kurios metu visiems pirmąją Velykų dieną Klaipėdoje, Gargžduose, Šilutėje ir Plungėje naujagimių susilaukusiems tėvams žadėta padovanoti po maždaug pustrečio šimto eurų vertės „Samsung“ skalbyklę. Be jos neįsivaizduojamas nė vienos jaunos šeimos gyvenimas.

„Technoramos“ parduotuves valdančios bendrovės „Verslo vartai“ rinkodaros direktorius Renatas Šapoka teigė, jog tokiu būdu parduotuvių tinklas ne tik siekia suteikti dar daugiau džiaugsmo vaikų susilaukusioms šeimoms, bet ir skatina jaunus žmones ryžtis turėti vaikų.

Pašnekovas patikino, jog ateityje planuojama ir daugiau panašių akcijų.

Šėlo gimtadienio šventėje

Šią savaitę visos per Velykas pagausėjimo sulaukusios šeimos dalyvavo nuotaikingoje parduotuvių tinklo gimtadienio šventėje, kurios metu ir atsiėmė žadėtas dovanas.

„Skalbimo mašinas gavo visi užsiregistravusieji. Neapdovanotųjų neliko“, – patikino R.Šapoka.

Spalvingoje šventėje atrakcijų netrūko ir mažiems, ir dideliems. Vaikai laiką leido drauge su populiariausių animacinių filmų personažais, o suaugusius viliojo kelių dešimčių procentų nuolaidos buitinei technikai bei kitoms elektroninėms prekėms.

Kaip ir dera gimtadieniui, čia netrūko ir skanumynų – šventės dalyviai ir prizų laimėtojai buvo vaišinami gardžiu keksu, aromatinga kava, šviežiomis sultimis bei ką tik pagamintais ledais.

Šeimas domino ir šventės vietoje demonstruotos naujausios prekės – kavos aparatai, lyginimo sistemos, sulčiaspaudės.

Dovana nustebino

Spalvingos šventės kulminacija tapo šeimų, kurios pagausėjimo sulaukė pirmąją Velykų dieną, apdovanojimas.

Dauguma tėvelių patikino maloniai nustebę, jog už didžiausią laimę – vaiko gimimą, juos apdovanojo ir verslininkai.

„Skalbimo mašiną jau išbandėme, ji tikrai gera. Tikrai nesitikėjome ir esame labai patenkinti, jog už vaikutį dar gavome dovanų iš visai nepažįstamų žmonių“, – neslėpė sūnaus per Velykas sulaukusi Raimonda Vynautė.

Daugumai naujųjų skalbyklių šeimininkų apie akciją pranešė Klaipėdos civilinės metrikacijos skyriuje. Tądien gimdžiusios moterys šypsojosi prisiminusios ir gimdymo namų darbuotojų skatinimus ir priminimus apie laukiančią dovaną.

Skalbyklę jau išmėgino ir Laurušaičių šeima. „Naujas daiktas visuomet yra puikus. Jau kelis kartus išbandėme. Labai džiaugiamės tokiomis akcijomis“, – sakė per Velykas gimusios Gabrielės mama Laura Laurušaitienė.

Vertingos dovana atiteko ir Baranauskams. Šeimos vyras Vytenis pripažino, jog skalbyklė dar neišbandyta, tačiau užtikrino, jog dovana itin pradžiugino. Namuose augant mažam vaikui, tai labai reikalingas daiktas.

„Samsung“ skalbyklėmis ir pirmuoju savo laimėjimu vos išvydus pasaulį taip pat džiaugėsi Pocevičių bei Abarčių šeimos.

Pirmasis daiktas naujakuriams

Kai kurioms vos mėnesio atžalas sūpuojančioms šeimoms „Technoramos“ padovanotos skalbyklės taps pirmuoju daiktu naujuose namuose.

„Kol kas skalbyklė dar stovi. Pastatysime naujame būste, kuriame ji bus pirmasis daiktas“, – atskleidė Mantas Glebas.

Vyras pasakojo, jog mažasis Rapolas pasaulį turėjo išvysti ne Velykų dieną, todėl balandžio 5-oji buvo itin džiugi, o emocijas dar labiau sustiprino netikėta dovana.

M.Glebui antrino ir Kajaus per Velykas sulaukusios Nesteckių šeimos galva Andrius.

„Labai malonu, kad tokios akcijos vyksta, jaučiame dėmesį. Skalbimo mašiną dar „taupome“, nes planuojame persikraustyti, todėl naujuose namuose ji puikiai tiks“, – planus dėstė Andrius Nesteckis.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų