Mažylis Klaipėdos arenoje liko be sausainių

Į vaikams skirtą koncertą Klaipėdos arenoje su pusantrų metų sūneliu atėjusiai klaipėdietei teko išmesti mažamečio užkandžius ir gėrimą. Moterį nuvylė ir tai, kad arenoje veikiančiose kavinėse nebuvo įmanoma nusipirkti nieko, kas tiktų mažyliui užkąsti ir atsigerti.

Į vaikams skirtą koncertą Klaipėdos arenoje su pusantrų metų sūneliu atėjusiai klaipėdietei teko išmesti mažamečio užkandžius ir gėrimą. Moterį nuvylė ir tai, kad arenoje veikiančiose kavinėse nebuvo įmanoma nusipirkti nieko, kas tiktų mažyliui užkąsti ir atsigerti.

Išmetė geranoriškai

Klaipėdietė Karolina L. į arenoje vykusį vaikams skirtą koncertą savo pusantrų metų sūnui nešėsi sausainių ir vandens. Prie įėjimo apsaugos darbuotojai jaunos mamos paprašė iškraustyti rankinę.

"Man pasakė, kad sausainių ir vandens negalima įsinešti. Paaiškino, kad tokia yra tvarka. Nesivėliau į jokius konfliktus, juk taisyklės yra taisyklės", – pasakojo klaipėdietė.
Ji manė, kad užkandžių ir vandens sūneliui nupirks arenoje veikiančiose kavinėse. Tačiau klaipėdietė tvirtino, kad jai teko nusivilti.

Pasak jaunos mamos, kavinėse nebuvo net normalaus vandens. Jo buteliuką pardavėja padavė iš šaldytuvo. Jį teko kišti tualete po karštu vandeniu, kad apšiltų ir mažylis galėtų atsigerti.
Pasak Karolinos, užkandžių, tinkančių tokio amžiaus vaikui, iš viso nebuvo.

"Jei jau į areną neleidžia nieko įsinešti, kad tiktų mažam vaikui, galėtų bent pardavinėti paprasčiausius sausainius. Pardavėjai nebuvo pasiruošę priimti mažųjų lankytojų", – dėstė klaipėdietė.

Parašyta ant bilieto

Karolinos L. nuomone, jei arenos kavinėse nėra nieko skirta mažyliams, kai kurių renginių metu būtų galima padaryti išimtį ir leisti įsinešti bent sausainių.

"Nieko nesakau, kai vyrai eina žiūrėti krepšinio ir jiems neleidžiama įsinešti alaus ar užkandžių. Tačiau dabar juk kalbame apie mažą vaiką", – stebėjosi mama.

Klaipėdos arenos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Ambrulaitis patikino, jog problemų tikrai neturėjo kilti, nes kavinėse galima įsigyti ir vandens, ir sulčių.

Pavaduotojas pabrėžė, kad arenos taisyklės galioja visuose renginiuose – ir krepšinio varžybose, ir koncertuose.

"Ant kiekvieno bilieto yra parašyta, kad į renginį, kuris vyksta arenoje, negalima įsinešti maisto ir gėrimų", – komentavo R.Ambrulaitis.

Buvo daromos išimtys

Pasak jo, vaikams skirto koncerto metu buvo daromos išimtys lankytojams, kurie atsivedė sergančius vaikus ir turėjo specialias mikstūras ar vaistus. Jų tikrai niekas neprašė išmesti.

"Tačiau vandens, sulčių ir užkandžių nebuvo galima įsinešti. Tokios yra taisyklės ir jų reikia laikytis. Žinoma, stengiamės į jas lanksčiai žiūrėti. Kalbamės su žmonėmis", – pabrėžė pavaduotojas.

Anot R.Ambrulaičio, prieš einant į renginį reikia iš anksto pasidomėti, kaip jame reikia elgtis, ką galima įsinešti, o ko negalima.

R.Ambrulaitis pasakojo, kad būna ypač įžūlių lankytojų. Į krepšinio varžybas sirgaliai bando įsinešti vytintų žuvų, sūrių, kitų maisto produktų kišenėse, kad turėtų užkandos prie alaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
Ir as ten buvau,visko ten yra ir gerimu ir sausainiu. Ko jinai cia kabinejasi.

a go

a go portretas
Arenoje kaip restorane reikia pirkti tik iš Švyturio arenos valgiaraščio :)

klaipediet

klaipediet portretas
Tai, kad Lietuvoje daugelyje viesu vietu orientuota i alu geriancius, jiem visur pirmenybe.Po to stebisi, kad neina kovoti su alkoholizmu. pvz. vandens parkuose, geriantiems suaugusiems yra daugiau ko veikti nei vaikams, net ciuozyklos negali pastatyti vaikiskos.Manau jei renginys vaikams tai ir turejo kavines prekiauti i vaikus orientuotu maistu.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių