Pereiti į pagrindinį turinį

Merginos uostamiestyje mirtį tebegaubia paslaptis

2013-02-28 11:01
Merginos  uostamiestyje  mirtį  tebegaubia paslaptis
Merginos uostamiestyje mirtį tebegaubia paslaptis / Shutterstock nuotr.

Jaunos negyvos merginos, aptiktos uostamiesčio prastos reputacijos užkampyje, žūties aplinkybės ir po paros nuo jos radimo tebebuvo miglotos.

Antradienį prieš 11 val. ryto uostamiesčio policijai pranešta, kad Žardupės gatvėje 6-ojo namo kieme aptiktas nenustatytos tapatybės apie 22 metų moters lavonas.

Mergina buvo be šiltų viršutinių rūbų.

Kūnas gulėjo ant kairiojo šono. Pareigūnai apžiūros protokole pažymėjo, kad išorinių smurto požymių nepastebėjo.

Apie 160 centimetrų ūgio merginos plaukai gal tik centimetro ilgumo, matyt, neseniai buvę nuskusti plikai. Ji vilkėjo margu bliuzonu, džinsinėmis kelnėmis, buvo su batais, tačiau nei palto, nei striukės nebuvo apsivilkusi.

Nors nurodyta, kad velionė aptikta namo kieme, iš tiesų netoliese yra apleistas statinys, o aplinkui – krūmai.

Vakar pareigūnams nepavyko nustatyti mirusiosios asmenybės. Apylinkės inspektoriui, kurio kuruojamoje teritorijoje rastas kūnas, tądien buvo daugiau neatidėliotinų darbų – vesti į teismą namie smurtavusius vyrus bei rūpintis kitų neaiškiomis aplinkybėmis mirusiųjų tyrimo dokumentais.

Kūnas liko Joniškės gatvės lavoninėje. Teismo medicinos ekspertams vakar jis nebuvo pateiktas tirti, tad apie merginos mirties priežastį teliko spėlioti.

Sprendžiant iš mirusiosios išvaizdos bei vietos, kur ji buvo aptikta, mergina galėjo būti susidėjusi su valkataujančiais asmenimis.

Gali būti, kad ten, kur rastas kūnas, buvo girtauta, galbūt netoliese gyveno benamiai.

Tačiau apie visa tai kol kas galima tik spėlioti.

Žardupės gatvę, kuri anksčiau buvo vadinama kaimu, pareigūnai apibūdina kaip prastos reputacijos vietą. Čia netoli senojo Žardės dvaro tarp tvarkingų namų yra bakūžių, apleistų pastatų, kur dažnai renkasi valkatos.

Policija nesulaukė pranešimų, kad kas nors būtų pasigedęs panašiai apibūdinamos artimosios. Į pareigūnus nesikreipė ir jos draugai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų