Pereiti į pagrindinį turinį

Mero pavardė – rinkimuose į Europos Parlamentą

2012-12-27 11:33
Mero pavardė – rinkimuose į Europos Parlamentą
Mero pavardė – rinkimuose į Europos Parlamentą / Vytauto Petriko nuotr.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas neatmeta galimybės, jog bandys sėkmę rinkimuose į Europos Parlamentą (EP). Jie vyks, kai iki uostamiesčio vadovo kadencijos pabaigos bus likę mažiau nei metai.

Politikos kuluaruose jau kurį laiką šnabždamasi, jog V.Grubliausko pavardė bus Liberalų sąjūdžio partijos rinkimų į ES sąraše.

„Planų tiek toli į ateitį nedėlioju ir net nežinau, kuriais metais tie rinkimai vyks“, – teigė V.Grubliauskas.

Jis pripažino, kad iš partijos kolegų sulaukė pastebėjimų, lengvų priekaištų, kad jo pavardės nebuvo partijos sąraše rinkimuose į Seimą. „Sąžiningai laikiausi duoto žodžio, kad rinkimuose į Seimą nedalyvausiu. Tačiau tikrai išgirdau pasvarstymų, jog galbūt būtų buvę geriau, jei mano pavardė sąraše, nors ir paskutinėje vietoje, būtų buvusi“, – kalbėjo Klaipėdos meras.

Jis svarstė, kad su tokiais pastebėjimais gali būti susijusios ir kalbos, kad uostamiesčio vadovas dalyvaus rinkimuose į EP. Jie vyks 2014 m., o V.Grubliausko kadencija baigiasi 2015-ųjų balandį.

„Mano pavardė gal ir gali atsirasti nominantų į EP sąraše, bet asmeniškai tokios ambicijos, tikslo bent jau garsiai tai tikrai nekėliau. Partijoje kalbėta, kad per ateinančius rinkimus, o artimiausi yra rinkimai į EP, reikia mobilizuoti visą potencialą, kuris duotų optimalų rezultatą. Matyt, aš esu viena iš pozicijų to potencialo optimizavime“, – svarstė V.Grubliauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų