Metų klaipėdietė: startas balsuoti

Dienraščio "Klaipėda" rengiami Metų klaipėdietės rinkimai įgauna vis didesnį pagreitį – miestiečiai noriai siūlė moteris, kurios galėtų pretenduoti į šį titulą. Dabar klaipėdiečiai gali balsuoti už tas dailiosios lyties atstoves, kurias nori matyti septynetuke.

Pasižymėjo aktyvumu

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Vaida Leonavičienė džiaugėsi, kad uostamiesčio gyventojai rado daug laimėjimo vertų pretendenčių.

"Pasiūlytos 38 kandidatės. Skaičius – išties įspūdingas. Rinkimai šiais metais organizuojami jau penkioliktąjį kartą, tačiau gyventojai kiekvieną sykį įrodo, kad garbingo titulo vertų moterų yra išties daug", – teigė rinkodaros projektų vadovė.

Anot jos, tarp kandidačių galima sutikti sportininkių, artisčių, mokslininkių, medikių, visuomenininkių, kultūros veikėjų, kūrėjų, pedagogių ir verslininkių.

"Maloniai nustebino nauja tendencija – pasiūlyta daug jaunų pretendenčių. Džiugu, kad požiūris, susijęs su amžiumi, keičiasi. Be to, šiais metais sulaukėme nemažai naujai deleguotų moterų, jos anksčiau niekada nebuvo siūlytos. Visa tai rodo, kad Klaipėda – pulsuojantis, gyvas, vis atsinaujinantis ir šaunius žmones auginantis miestas", – neabejojo V.Leonavičienė.

Klaipėdiečiai deleguoti kandidates galėjo ne tik už profesinę veiklą, bet ir už nuveiktus darbus miesto labui, pagalbą artimiesiems ir nepažįstamiesiems arba už žmogiškąsias savybes. Metų klaipėdietės rinkimams negalėjo būti siūlomos politinių partijų narės.

Renginį vainikuos koncertas

Nuo šiandien iki vasario 14 d. 12 val. klaipėdiečiai balsuodami rinks, jų požiūriu, šešias verčiausias kandidates.

Vieną jų iš visų gyventojų, pasiūlytų į finalinį septynetuką, deleguos speciali komisija. Septynetukas bus paskelbtas vasario 15-ąją, o į jį patekusios moterys bus pristatytos dienraščio "Klaipėda" puslapiuose, naujienų portale ir "Facebook'o" paskyroje nuo vasario 17 iki 24 d.

Metų klaipėdietės paskelbimo, iškilmingo pagerbimo ir apdovanojimo ceremonija vyks kovo 9-ąją.

Šį kartą ilgametes tradicijas puoselėjantį konkursą užbaigs "Švyturio" arenoje vyksiantis grandiozinis užsienio žvaigždžių koncertas.

Laukia palaikymo

Rinkodaros projektų vadovė teigė, kad galimybės balsuoti už patinkančią kandidatę – itin plačios.

Tradiciškai savo simpatijas galima išreikšti dienraštyje iškirptu ir užpildytu balsavimo lapeliu. Vienas kuponas prilygsta 10-iai balsų.

Balsavimo lapelius reikėtų siųsti adresu: Metų klaipėdietė, "Klaipėdos" laikraščio redakcija, Naujojo Sodo g. 1A, "K centras", 92118 Klaipėda, arba atnešti ir įmesti į specialias balsadėžes redakcijos skyriuose Naujojo Sodo g. 1A ir "Akropolyje".

"Kaip ir ankstesniais metais, pareikšti nuomonę siūloma ir portale kl.lt, rubrikoje "Metų klaipėdietė". Čia atiduoti balsą galima vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Balsai bus sumuojami santykiu vienas prie vieno", – vardijo V.Leonavičienė.

Balsuoti galima ir SMS žinutėmis. Vienos kaina – 1 euras. Siųskite SMS žinutę (Lietuvoje) numeriu 1398 su tekstu "MKL XX". XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio portale kl.lt arba dienraščio "Klaipėda" puslapiuose spausdinamame sąraše. Viena žinutė prilygsta 10-iai balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerdas

Gerdas portretas
Šie rinkimai jau išsisėmė... Pats laikraštis nesąmones daro, turbūt, norėdamas nutraukti šią tradiciją. Nes vien tai, kad kandidatė negali priklausyti politinei partijai yra absoliutus absurdas. O antras dalykas - tai šiųmetinis finalas, net koktu, kai moters pagerbimą sutapatina su nusenusių dainininkų mokamu koncertu... kas čia vyksta: pasipinigiavimas ar redakcija prarado renginio rėmėjus? Na o redakcijos darbuotojos teiginys apie kintančias tendencijas, kai kandidačių amžius nebeturi svarbios reikšmės yra diskriminacinis ir kvailas. Lyg metų klaipėdietės Grubliauskienė ar Bosienė buvo senutės...

Klausimelis

Klausimelis portretas
Is pateikto saraselio, norinciu gauti si titula, nesimato anei vienos , kuria zinotume, placiai, butu tikrai nusipelniusi miestui, apie ja butu kalbama, (kaip pvz- p. Idzeleviciene).....raso:maloni, nuosirdi, gerai atlieka darbeli.....tai ka, galima buti raganai, blogai atlikti pavesta darbeli....ir klausimelis- kas jas pasiulo, is kur tiek negirdetu pavardziu....tada gal reiketu rinkti abeceles tvarka..... norinciu atsirastu.....

lina

lina portretas
Net dvi Prižgintienės! Ir abi nusipelnė Klaipėdai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių