Pereiti į pagrindinį turinį

Miesto biudžetui pritarė dar vienas komitetas

2016-02-04 17:31
A. Butkevičius: Lietuva eurą gali įsivesti drauge su Latvija
A. Butkevičius: Lietuva eurą gali įsivesti drauge su Latvija / T. Urbelionio / BFL nuotr.

Miesto biudžetui pritarė dar vienas komitetas – Kultūros, švietimo ir sporto. Jo nariai esminių priekaištų neturėjo, tačiau pastabų pažėrė.

Kultūros, švietimo ir sporto komiteto nariai į posėdį rinkosi ketvirtadienį. Baimintasi, kad pastarasis gali neįvykti, nes dalis narių serga. Tačiau galiausiai atėjo reikiamas politikų skaičius.

Miesto biudžeto projektui Kultūros, švietimo ir sporto komiteto nariai pritarė.

„Didelių, esminių, revoliucinių pastabų, dėl kurių reikėtų griauti biudžetą, nebuvo. Išsakėme smulkesnes dėl vienų ar kitų priemonių“, – tvirtino miesto tarybos Kultūros, švietimo ir sporto komiteto pirmininkas Arvydas Cesiulis.

Pirmieji miesto biudžetą trečiadienį svarstė Finansų ir ekonomikos komiteto nariai. Šio posėdžio metu jam taip pat buvo pritarta su pastabomis.

Šiemet miesto biudžetas sieks per 139 mln. eurų. Jis yra 16 mln. eurų arba 13 proc. didesnis nei praėjusių metų. Finansavimas padidintas beveik visoms savivaldybės programoms.

Numatoma, kad tarybai miesto biudžetas tvirtinti bus teikiamas vasario 12 dieną. Iki tol jį apsvarstyti turi visi miesto tarybos komitetai, kurių yra penki.

Tada miesto biudžeto projektas dar kartą grįš į Finansų ir ekonomikos komitetą, kur bus apibendrintos visos gautos pastabos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų