Pereiti į pagrindinį turinį

Minijos gatvės dalis skendo tamsoje

2015-11-12 06:59
Naktį eismą sunkins lijundra, plikledis, šlapdriba ir sniegas
Naktį eismą sunkins lijundra, plikledis, šlapdriba ir sniegas / BFL nuotr.

Šią savaitę dalis Minijos gatvės nemaloniai pritemo. Nors šiame ruože ir leidžiamas 70 km per valandą greitis, dauguma vairuotojų riedėjo kur kas lėčiau. Matomumas buvo itin prastas.

Antradienio vakarą Minijos gatvės ruože nuo Klaipėdos universiteto Socialinių mokslų fakulteto iki gatvės sankirtos su Statybininkų prospektu neįsižiebė nė vienas žibintas.

Judrioje arterijoje leidžiama važiuoti 70 km per valandą greičiu. Tačiau dauguma vairuotojų taip smarkiai akceleratoriaus pedalo nespaudė. Matomumas užtemusioje gatvėje buvo itin prastas.

Gatvių apšvietimu besirūpinančios įmonės "Gatvių apšvietimas" generalinis direktorius Algimantas Laurinavičius teigė, jog gatvės apšvietimas dingo dėl vienas po kito atsiradusių gedimų.

"Iš pradžių dingo elektros tinklų įtampa, vėliau užfiksuotas ir kitas gedimas", – paaiškino A.Laurinavičius.

Vakar ryte į minėtą gatvės ruožą išskubėjo įmonės darbuotojai.

Jie, anot direktoriaus, ne tik taisė gedimus, bet ir ėmėsi profilaktinio tikrinimo. Kodėl netikėtai pasipylė gedimai, tiksliai pasakyti negalima. Tikėtina, kad prisidėjo ir vėtra.

"Tiesa, daugiau sunkumų šiomis dienomis sustiprėjęs vėjas nepridarė. Buvo nuverstas vienas stulpas, bet ne apšvietimo. Jis buvo senas, sutrešęs, matyt, tiek ir tetrūko", – teigė A.Laurinavičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų