Pereiti į pagrindinį turinį

Mirusį kolekcionierių bute rado po dvejų metų

2012-06-06 20:19
Mirusį kolekcionierių bute rado po dvejų metų
Mirusį kolekcionierių bute rado po dvejų metų / Shutterstock nuotr.

Klaipėdoje, savo namuose Turgaus aikštėje, rastas, kaip spėjama, prieš dvejus metus miręs kolekcionierius. Istorija apaugo daugybe mįslių, apie kurias policijos pareigūnai kol kas linkę nutylėti.

Antradienį kampinio Turgaus aikštės namo gyventojai stebėjo neįprastus vaizdus. Iš viršutiniame namo aukšte esančio buto buvo išneštas į polietileno maišą susuktas žmogaus lavonas. Bute iki vėlumos liko dirbti būrys pareigūnų. Jie bandė surašyti bute esančias vertybes.

Manoma, kad stipriai suiręs kūnas – čia gyvenusio čečėnų tautybės vyro palaikai. Šis vienišas, artimųjų neturėjęs žmogus turėjo didžiulę aistrą – kolekcionavo senienas.

Kas iš jo sukauptų daiktų turėjo didžiausią vertę, dar bandoma aiškintis. Tačiau jį pažinoję žmonės teigia, kad brangiausi – įvairūs kariniai apdovanojimai.

Sudėtinga sužinoti, ar visos vyro sukauptos vertybės tebėra ten, kur buvusios. Ar iš daugybe daiktų užkrauto buto kas nors dingo, atsakyti nebus lengva.

Kaip atsitiko, kad mirusio vyro nepasigedo kaimynai, komunalinių mokesčių nesulaukę paslaugų teikėjai, draugai ir bičiuliai, kurie šiam žmogui išvykus už jį tvarkydavo buities reikalus, teks išsiaiškinti smurtinius nusikaltimus tiriantiems pareigūnams.

Pirmiausia iš teismo medicinos ekspertų laukiama išvados apie velionio mirties priežastį.

Vėliau pavyks sužinoti, ar bute rastas negyvas žmogus tikrai yra buto šeimininkas. DNR tyrimą atlikti reikia artimų giminaičių, o šis uostamiestyje gyvenęs čečėnas – našlaitis.

Kaimynai iš buto šeimininko pažįstamų girdėjo kalbų, kad jį kažkas buvo sutikęs Vokietijoje.

Kas ir kokiu tikslu skleidė tokius gandus, ar tai nebuvo noras nuraminti dingusio žmogaus paiešką inicijuoti besirengusius kaimynus? Atsakymai į šiuos ir daug kitų klausimų gali padėti išnarplioti keistos mirties aplinkybes.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų