Moteris netveria pykčiu: automobilis aptaškė nuo galvos iki kojų

Klaipėdietė pateko į itin nemalonią situaciją, kai buvo aptaškyta pravažiuojančio automobilio. Išvydęs išpurvintą moterį vairuotojas ne tik nesustojo atsiprašyti, tačiau priešingai, siekdamas išvengti atsakomybės, didžiuliu greičiu nurūko tolyn. Pasirodo, siekiant žalos atlyginimo, moteriai tektų varstyti teismų duris.

Uostamiestyje gyvenanti Karolina buvo šokiruota vairuotojo įžūlumo.

Klaipėdietė pasakojo, jog praėjusią savaitę Rūtų gatvėje ji buvo aptaškyta pro šalį važiavusio juodos spalvos visureigio.

Anot moters, vairuotojas taip pasielgė piktybiškai.

"Suprantu, eismo sąlygos tądien buvo prastos, keliai padengti sniegu,  purvu. Vis dėlto vairuotojai turėtų rūpintis ne tik savo saugumu, tačiau pagalvoti ir apie šaligatviais vaikštančius pėsčiuosius. Dienos metu pro mane praskriejo juodas visureigis. Kadangi kelias buvo šlapias, purvas tėškėsi ant manęs. Išpurvinta striukė, kelnės, batai, net plaukai ir veidas", – piktinosi moteris.

Kadangi viskas įvyko žaibiškai, pašnekovė teigė nespėjusi užsirašyti ar nufotografuoti automobilio valstybinių numerių.

"Suprantu, žmogus gali tiesiog nepastebėti praeivio, tačiau mano atveju taip pasielgta piktybiškai. Vairuotojas net nesivargino atsiprašyti, nurūko tolyn. Finansinių nuostolių nepatyriau, rūbus išskalbiau, ir tiek, tačiau toks vairuotojų elgesys piktina. Tikiu, kad panašioje situacijoje yra tekę atsidurti ne vienam", – teigė Karolina.

Vairuotojas net nesivargino atsiprašyti, nurūko tolyn.

Moteris teigė į policijos pareigūnus nesikreipusi, kadangi įrodymų pateikti negalėjo.

"Tokiu atveju pėsčiųjų įstatymas negina. Jeigu nevaikštai įsijungęs filmavimo kameros, pažeidimo neįrodysi", – sielojosi klaipėdietė.

Anot Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos Veiklos organizavimo ir prevencijos poskyrio viršininko Gedimino Kalasūno, policija atsakomybės už tokius veiksmus netaiko.

"Kelių eismo taisyklėse atsakomybė už tai, kad vairuotojai aptaško šalia gatvės ar kelio stovinčius, einančius pėsčiuosius, nenumatyta. Dėl padarytos žalos atlyginimo asmuo turi teisę  kreiptis į teismą civiline tvarka ", – komentavo G.Kalasūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irgi patyriau

Irgi patyriau portretas
Na manau važiuojamosios dalies šiukšles, pelkės ir pan. reikia pašalinti ranka, o ne bb dejus važiuojant, taškyt ir dar tuom didžiuotis. Sekanti karta, kai plyta nuo šaligatvio pareis į to Šaunuoliai maudytojo saloną galės iš kitos pusės pažvelgti į moters pasakojimą. Realiai tai užtektų ne vien apie save galvot ir tiek, tuo pačiu atsiminti, kad karma is a bitch ir bent truputį smegenų įjungti, kol sustojus tą likuti, tad aptaškytas neiškratė.

pries kiekviena bala

pries kiekviena bala  portretas
privalai islipti is masiniukes ir pagaliu badant i bala paziuret ar nera ten gilios duobes kuri gali smarkiai sukelti bangas kai ratas krenta i ta duobike.

Nu pažvengiau

Nu pažvengiau portretas
Įdomu ar buvo medžių netoliese, nes girdėjau kad tokiu atveju labai padeda pagraužt žievės pribėgus prie kamieno.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių