Pereiti į pagrindinį turinį

Naktiniai pirkėjai kėlė sumaištį

2009-05-11 09:00
Tendencija: didžiausio žmonių susidomėjimo sulaukė tos parduotuvės, kurios siūlė didžiausias nuolaidas, viena jų – "Maxima", kurioje nemaža dalis prekių kainavo 40 proc. pigiau.
Tendencija: didžiausio žmonių susidomėjimo sulaukė tos parduotuvės, kurios siūlė didžiausias nuolaidas, viena jų – "Maxima", kurioje nemaža dalis prekių kainavo 40 proc. pigiau. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Naktinio išpardavimo akcija "Jamam" į Klaipėdos "Akropolį" šeštadienio vakarą priviliojo tūkstančius pirkėjų.

Plūstantys žmonės, neradę vietos prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, savo mašinomis užkimšo pusę Kauno gatvės. Pigesnių prekių ištroškę pirkėjai automobilių nevengė palikti ir ant šaligatvių, ir ant žaliosios vejos.

Reguliuoti eismą ties įvažomis į "Akropolį" buvo išsiųsti keli policijos ekipažai. Pareigūnai patruliavo ir greta prekybos centro, nes jų pagalbos prašė "Akropolio" apsaugininkai, nuogąstavę dėl galimų viešosios tvarkos pažeidimų.

Rimtų incidentų nebuvo užfiksuota. Pasitaikė tik prekybos centre pasiklydusių vaikų, bet jų tėvus administracijai pavyko surasti.

Nemažai klaipėdiečių, tikėjęsi "Akropolyje" įsigyti prekių su labai didelėmis nuolaidomis, liko nusivylę. Nors buvo skelbta, kad visose "Akropolio" parduotuvėse bus taikomos nuolaidos iki 50 proc., daugelis prekybininkų apsiribojo 20 proc. nuolaidomis.

Todėl didžiausio susidomėjimo sulaukė tos parduotuvės, kuriose prekės kainavo perpus pigiau. Ilgiausios žmonių eilės nusidriekė prie "Topo centro". Eilėje teko stoviniuoti ir norint patekti į parduotuvę, ir prie kasų.

Šimtai žmonių sukiojosi ir po "Akropolyje" esančią parduotuvę "Maxima XXX". Joje daugeliui prekių buvo taikoma 40 proc. nuolaida. Nors veikė visos prekybos centro kasos, tačiau prie kiekvienos iš jų driekėsi netrumpa eilutė.

Dešimtą vakaro prasidėjęs naktinis išpardavimas tęsėsi iki trečios valandos nakties.

"Jamam" akcija šeštadienio naktį vyko visuose keturiuose Lietuvoje esančiuose "Akropoliuose": Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų