Pereiti į pagrindinį turinį

Nakvynės namų direktorė traukiasi

2009-06-25 23:59

Nakvynės namų direktorė Jūratė Karnilienė, nelaukdama jai gresiančių nuobaudų, pasiprašė atleidžiama iš darbo.

Šiandien vyksiančiame miesto tarybos posėdyje vienas darbotvarkės klausimų – nutraukti darbo santykius su Klaipėdos nakvynės namų direktorės pareigas einančia J.Karniliene.

Neseniai speciali komisija pateikė tyrimo išvadą, kurioje teigiama, kad yra pagrindas J.Karnilienę bausti drausmine nuobauda bei prašyti teisėsaugos organų įvertinti jos veiksmus iš Baudžiamojo kodekso pozicijų.

Prašymą išeiti iš darbo savo noru J.Karnilienė parašė birželio 8 dieną. Gali būti, kad įstaigos vadovė žinojo, jog komisijos išvados jai bus nepalankios. Įdomu, kad komisija, turėjusi išvadą pateikti iki birželio 5-osios, dviem savaitėms šį terminą pratęsė. Oficialiai teigta, kad paaiškėjo naujų faktų, kuriems ištirti reikėjo papildomo laiko.

Savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Danutė Valuckienė tikino neabejojanti, kad J.Karnilienės prašymas atleisti bus patenkintas, nes to reikalauja įstatymo nuostata. Tad nuobaudų sulaukti prasižengusi Nakvynės namų direktorė nespės.

J.Karnilienės darbo ypatumus savivaldybės komisija ėmėsi tirti po Nakvynės namų darbuotojų kolektyvinio skundo. Jie skundėsi ne tik nepakeliama psichologine atmosfera įstaigoje. Darbuotojai demaskavo vadovės savivalę apgyvendinant ir įdarbinant čia savo sūnų, naudojant valytojų darbą kuopti jos butą bei darbo metu prižiūrėti J.Karnilienės anūkę. Valytojoms už tai buvo mokami atlyginimų priedai iš įstaigos darbo mokos fondo. Darbuotojai įtarinėjo vadovę Nakvynės namų remonto metu pasisavinus statybinių medžiagų bei kitų gėrybių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų