Pereiti į pagrindinį turinį

Naminukės saugykla – po lova

2009-07-10 16:50
Saugykla: pensininkė pareigūnams gyrėsi naminukės taupiusi artėjantiems jubiliejams.
Saugykla: pensininkė pareigūnams gyrėsi naminukės taupiusi artėjantiems jubiliejams. / Klaipėdos VPK nuotr.

Klaipėdos policijos viešosios tvarkos biuro pareigūnai krėtė naminukės prekeivės palovį. Klaipėdietės "verslą" išdavė ant stalo neapdairiai paliktas piltuvėlis.

Trečiadienį Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus pareigūnai su 1-ojo komisariato pareigūnais apsilankė viename Jotvingių gatvės name.

Apie įtarimus, kad čia gali būti prekiaujama naminuke, pranešė gyventojai. 62-ejų metų buto gyventoja, paklausta, ar namuose laiko naminės degtinės, to net nebandė slėpti. Moteris iš palovio išrideno apytuštį penkių litrų talpos indą su specifinį kvapą skleidžiančiu skysčiu ir pareiškė, jog turinti ne tik šio gėrimo, bet dar ir vyno bei šampano.

Klaipėdietė rimtai pareigūnams bandė įrodyti, kad esą šį mėnesį jos šeimoje vyks trys jubiliejai ir anūko krikštynos. Gyventoja pasišovė net dokumentus parodyti.

Naminukės prekeivių istorijas apie tornadais užgriūvančias šeimos šventes pareigūnai girdi kasdien, tačiau šį kartą pensininkės nuoširdumas buvo labai įtikinamas.

Vis dėlto pensininkės klastą išdavė ant stalo paliktas naminukės prekeivio "komplektas" – dubenėlis su monetomis, išpilstyti paruošti tušti pusės litro talpos buteliai bei piltuvėlis.

Policijos pareigūnams beliko iš pensininkės palovio išžvejoti dar kelis įvairios talpos butelius su naminuke. Iš viso aptikti maždaug 7 litrai šių svaigalų. Pensininkei gresia administracinė bauda nuo 300 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų