Naujame prekybos centre – nuo paslaugų iki gurmaniškų atradimų

Naujajame prekybos centre Liepų gatvėje įsikurs ne tik visiems gerai pažįstami du didieji prekybos centrai. Po naujojo objekto stogu įsikursiantys kiti verslininkai siūlys platų paslaugų bei prekių asortimentą, o atidarymo proga – patrauklių nuolaidų, akcijų ir netgi dovanų.

Platus valymo paslaugų spektras

Sausio 15 d. Liepų g. 81 duris atversiančiame prekybos centre įsikurs platų įvairių paslaugų ir prekių spektrą siūlantys verslininkai.

Be dviejų prekybos milžinų po naujojo objekto stogu veiks ir skalbimo bei rūbų valymo paslaugas teikianti įmonė „Linartika“.

„Labai tikimės, kad nauja lokacija bus ne tik patogi esamiems klientams, bet ir pritrauks naujų”, – teigė įmonės direktorius L. Gedminas.

Naujausiame „Linartikos“ rūbų pridavimo ir atsiėmimo punkte bus galima pasinaudoti ne tik sauso cheminio valymo paslaugomis, bet ir išbandyti ekologišką „Softwash“ primus 5 kartos valymo technologiją.

Įmonė „Linartika“ valo, veikiausiai, visus galimus audinius. Čia atliekamas minėtas ekologiškas ne tik drabužių, bet ir užuolaidų,gaminių iš šilko ar vilnos valymas. Skalbykloje laukiama ir gyventojų buityje naudojama tekstilė -- patalynė, rankšluoščiai, pledai, staltiesės. Valomi netgi kilimai ir kiliminiai takeliai. Mažus vaikus auginančias šeimas ar įstaigas turėtų dominti „Linartikos“ tekstilinių žaislų skalbimo ir cheminio valymo pasiūlymai.

„Linartikos“ specialistai be jokio vargo išvalo ir sudėtingus ar smarkiai išteptus gaminius – čia atliekamas pramonės, transporto, energetikos įmonių, autoservisų darbuotojų darbo rūbų skalbimas ir valymas.

Įmonė imamasi ir ypač „įnoringų“ pūkų-plunksnų, drabužių iš odos ir odos pakaitalų ar „kvėpuojančių“ rūbų su „Gore-tex“, „Climatic“, „Cordura“ ir kt. medžiagomis skalbimo ir valymo.

Šventinės nuolaidos ir dovanos

Prekybos centro atidarymo dieną valykloje lankytojų lauks malonios staigmenos. Ištisą dieną visoms rūbų valymo paslaugoms bus taikoma net 30 proc. nuolaida.

Šventinę dieną „Linartikos“ klientus maloniomis dovanomis sveikins ir įmonės partneriai. Viešbutis „Vanagupė“ kvies pasinaudoti specialiais viešbučio paslaugų pasiūlymais, o vienas laimingųjų, užpildžiusių loterijos anketą, laimės kvietimą nemokamai pasimėgauti viešbučio SPA zonoje teikiamomis paslaugomis.

„Turo prekyba“ naujosios valyklos klientams dovanos „Nikwax“ drabužių impregnavimo ir priežiūros priemonių.

Daugiau informacijos apie prekybos centro atidarymo dieną galiosiančius pasiūlymus galima rasti https://www.facebook.com/events/551874585631209/

Plačiau apie „Linartikos“ teikiamas paslaugas, jų kainas pačią įmonę galima sužinoti interneto svetainėje www.linartika.lt

Gurmanų traukos taškas

Naujasis prekybos centras, tikėtina, taps ir ypač gero skonį mėgstančiųjų lankomu tašku miesto žemėlapyje. Čia duris atvers net dvi parduotuvės, siūlysiančios viliojantį asortimentą gastronominių atradimų nebijantiems klaipėdiečiams.

Gurme produktų krautuvėlėje „Kantina“ klaipėdiečiai ir miesto svečiai bus kviečiami ne tik pamaloninti savo skonio receptorius įvairiais gurmaniškais gaminiais bei gėrimais, tačiau ir pasikonsultuoti su skonių specialistais, pasisemti idėjų įdomiam šventiniam ar kasdieniam stalui.

„Turime kitokių gėrimų, nei yra prekybos centruose, o įvairūs maisto produktai mus pasiekia iš Ispanijos, Prancūzijos, Italijos, Austrijos, Vokietijos, Anglijos“, – vardijo parduotuvės vadovė Aida Janušauskienė.

Krautuvėlės lankytojai bus kviečiami leistis į skonių potyrius, atrasti naujus užkandžiams tinkamus derinius ir susipažinti su, pavyzdžiui, rūkytais burokėliais.

Atidarymo dieną „Kantina“ lankytojai bus vaišinami daugeliui dar neatrasto skonio užkandžiais ir gurmaniškais nuotykiais.

Skoniai iš viso pasaulio

Minėtame objekte duris atidarys ir geram maistui neabejingiems klaipėdiečiams jau pažįstamo prekės ženklo „AK Smith’s Meat Shop“ parduotuvė, kur bus galima įsigyti mėsos iš viso pasaulio, čia pat pagamintų prieskonių, įvairių padažų, grilių bei jų priedų.

„Tai bus skanumynų parduotuvė. Bus japoniškos jautienos, marinuotos mėsos, paukštienos – putpelių, ančių. Vietoje marinuosime alyvuoges“, – pasakojo parduotuvės savininkas Andrius Kuznecovas.

Parduotuvėje taip pat bus galima įsigyti ir šaldytos mėsos, jūros gėrybių – krevečių, kalmarų, jūros šukučių ir pan.

„Stengsimės išpildyti įvairiausius norus – bus ir sveikuoliško maisto, riešutų, įvairių aliejų. Stengsimės, kad tai būtų ne tik mėsaėdžių parduotuvė, bet galėtų užsukti ir vegetarai ir galbūt net veganai“, – apibendrino A. Kuznecovas.

Atidarymo dieną parduotuvėje numatomas šventinis, platesnis nei visuomet asortimentas, lankytojai bus vaišinami užkandžiais. 

Optikoje – platus kainų spektras

Liepų g. 81 jau greit pradėsiančiame veikti objekte įsikurs ir Klaipėdos krašte gerai žinoma optika – „Optikos centras“.

Tikimasi, kad naujojoje parduotuvėje sau tinkamus akinius ras įvairiausių poreikių lankytojai.

„Optikos centro“ direktorė Ramūnė Juodienė teigė, kad šioje optikoje bus itin platus kainų diapazonas – nuo ypač pigių, bet kokybiškų iki tikrai prabangių akinių rėmelių.

Kaip ir kitose minėto centro optikose dirbs optometrijos specialistai, kurie nemokamai tikrins regėjimą. Naujajame salone naujų akinių gamybos procesas teužtruks valandą. Čia taip pat bus atliekamas klientų jau naudojamų akinių valymas.

„Esame linkę prisidėti prie klaipėdiečių regos išsaugojimo, dažnai darome prevencines akcijas. Investuojame į aukštos kvalifikacijos personalą“, – patikino R. Juodienė.

Bus siekiama, kad naujajame salone klientai jaustųsi jaukiai, gautų daug individualaus dėmesio.

Telefonų priedų ir remonto meka

Naujasis prekybos centras patrauklus bus ir informacinių technologijų naudotojams. Čia įsikurs kompiuterių ir mobiliųjų telefonų taisymo centras bei jų priedų parduotuvė „Toptel“.

Tai jau trečiasis įmonės salonas – likusieji du veikia adresu Taikos pr.64 ir prekybos centre „Big2“.

„Dabar mūsų paslaugos bus prieinamos visos Klaipėdos gyventojams. Šiaurinėje miesto dalyje buvo juntamas tokių paslaugų stygius“, – pastebėjo įmonės direktorius Vitalijus Pocius.

Liepų gatvėje duris atversiančiame salone bus galima rasti plačiausią mobiliųjų telefonų priedų asortimentą.

„Kituose prekybos centruose įsikūrę salonai labiau susitelkia į naujausius telefonų modelius, o pas mus galima rasti dominančių priedų tiek naujausiems, tiek jau senesniems telefonams“, – akcentavo įmonės vadovas.

Atidarymo dieną visiems dėklams bus taikoma 20 proc. nuolaida.

Pašnekovas užtikrino, kad naujausiame „Toptel“ padalinyje galima išspręsti absoliučiai visus klausimus, kurie gali iškilti bet kuriam kompiuterio ar mobiliojo telefono naudotojui – pradedant įrenginių išvaizda ir baigiant remontu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

??

?? portretas
Veganai į smirdančią mėsos krautuvę ???

Pagaliau

Pagaliau portretas
Labai laukiame Ak smiths mesos parduotuves,geras pasirinkimas,rekomenduoju !

Jonas

Jonas  portretas
Aš tai sau padarysiu 100 procentų nuolaidą 6 kartus į savaitę. O septintą pirksiu tai kas reikalinga. O lietuviški jautienos taukai tinka tik šunų maistui ,kaip ir japoniški.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių