Naujas „Švyturio“ arenos sezonas: muzika, tarptautinės rungtynės bei verslo renginiai

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio „Švyturio“ arena atveria duris naujam renginių sezonui. Pastaraisiais metais įstaigos veiklos apimtys ir pobūdis ženkliai išsiplėtė – viena populiariausių šalies pramogų erdvių šiandien asocijuojasi ne vien su grandioziniais koncertais.

„Vis daugiau verslo atstovų atranda įvairialypes arenos transformacijos galimybes. Suprantama, kad būtent čia organizuojami didžiausių regiono įmonių jubiliejai bei kiti svarbūs renginiai. Tačiau pastato funkcionalumas sėkmingai atliepia tiek mažesnių įmonių, organizacijų, tiek ir pavienių pramogautojų poreikius“, – sakė „Švyturio“ arenos direktorė Aida Aleksandrovienė.

Kaip vaizdžiai įvardijo įstaigos vadovė, šiandien po Klaipėdos arenos stogu telpa visa tradicinių ir nestandartinių renginių amplitudė: nuo konferencijų, seminarų, apdovanojimų ceremonijų, mokslo įstaigų išleistuvių iki debatų, smiginio čempionatų, gimtadienių, vestuvių ar kitų asmeninių švenčių.

Paminėti ypatingas progas įmonių kolektyvus arena kviečia ne tik mėgaujantis pamėgtų grupių ar atlikėjų koncertais. Čia siūlomos ir individualius poreikius atitinkančios privačios erdvės bei aukščiausios klasės meniu, kuriuo rūpinasi pripažinto virtuvės šefo Roko Galvono vadovaujamos „Roko virtuvės“ komanda.

Vis daugiau verslo atstovų atranda įvairialypes arenos transformacijos galimybes.

Tuo metu vos kelių asmenų kompanijos mielai renkasi sprendimus nuo VIP ložės nuomos renginiui iki staliukų rezervacijos išskirtinėje arenos KLUBO erdvėje. Beje, į ją patekti gali visi norintieji, tam nereikia narystės – tereikia noro pasirinkti malonesnę patirtį ir įsigyti bilietus į pageidaujamą renginį būtent KLUBO erdvėje.

O įsibėgėjantis aktyvusis renginių sezonas „Švyturio“ arenoje bus karštas ir gausus ne tik įvairių koncertų, televizijos projektų ar naujų ir atgimstančių miuziklų – po nedidelės pertraukos čia vėl bus liejamas ledas, kuris suskambės įspūdingu „Ledo melodijų“ šou.

Svarbia naujojo sezono dalimi išlieka ir krepšinis. Jau rugsėjo 24-ąją namų tvirtovėje uostamiesčio „Neptūno“ klubas žais pirmąsias „FIBA Europe Cup“ turnyro atrankos rungtynes, kuriose susirungs su „Bilbao Basket“.

„Mūsų žaidėjų laukia išties nelengvos kovos. Tad tikimės, kad „Neptūno“ komanda džiugins ne tik gražiu, bet ir pergalingu žaidimu, sykiu „Švyturio“ arenos publikai dovanodama dar daugiau tarptautinio lygio azartiškų rungtynių“, – sakė krepšinio klubo „Neptūnas“ direktorius Martynas Mažeika.

Aistruolių laukia ir daugiau įsimintinų akimirkų „Švyturio“ arenoje. Spalio 10 d. į prestižines kovas grįžta „Neptūno-Amberton“ ekipa, kuri rungtyniaus „FIBA EuroCup Women“ turnyre. O lapkričio 24 d. „Švyturio“ arenoje vyks „FIBA Eurobasket 2025“ atrankos rungtynės, kuriose Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė susitiks su Šiaurės Makedonijos komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių