Naujovė Šventosios poilsiautojams: teks pakrapštyti pinigines

  • Teksto dydis:

Pirmą kartą Šventosios miestelyje apmokestintas automobilių stovėjimas dviejose aikštelėse, praneša LNK.

Poilsiautojams kyla klausimas – kas brangiau: ar palikti automobilį kelioms valandoms aikštelėje ar pirkti pigiausią nakvynę prie jūros?

Atvykę poilsiautojai vis dėlto suka ratus aplink miestą ir jo gatvėmis vis tikėdamiesi rasti plyšį, kur nėra draudžiamų ženklų ir transporto priemonę būtų galima palikti nemokamai. Kiti nesuka galvos ir krapšto piniginėje smulkiuosius, pirkdami kelių valandų trukmės bilietą.


Automobilių stovėjimas apmokestintas Topolių g. 4 esančioje aikštėje (ji pateko į pačią brangiausią – žaliąją – zoną). Joje palikti automobilį valandai kainuos 2 eurus, pusvalandžiui – 1 eurą.

Pakrapštyti piniginę teks ir norintiems savo automobilį palikti Antano Valiuškos skersgatvyje, kuriame valandos stovėjimo kaina nuo šiol siekia 1,20 euro (jis priskirtas raudonajai zonai).

Plačiau – reportaže:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad visu miestu ir miesteliu valdininkai jau issigudravo, kad pinigus galima paimti is niekur uz nieka ir tai jiems patinka, katutes net ploja kai euriukai is dangaus krenta. Kazkoks jau gaunasi savotiskas reketas is valdzios puse, plesia zmones uz nieka vidury baltos dienos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių