Naujųjų naktį – sustiprintos policijos pajėgos: patruliuos ir viešose Klaipėdos apskrities vietose

Siekis suvaldyti COVID-19 viruso plitimą Klaipėdoje privertė miesto vadovus palikti klaipėdiečius be naujametės nakties linksmybių. Nebus ne tik fejerverko, bet ir neliks galimybės įvažiuoti į pagrindines miesto aikštes ir pamėgtą pajūrio vietą.

Paskutinę metų dieną policijos pareigūnai ir jų talkininkai aktyviai dirbs visame mieste bei klaipėdiečių pamėgtose vietose – parkuose, paplūdimiuose, aikštėse, prekybos centruose.

Pasitinkant naujuosius 2021 metus skubėti į gražiausias miesto vietas neverta – Teatro, Atgimimo aikštės ir automobilių aikštelė prie Šiaurinio molo bus uždarytos. Policijos pareigūnai stebės, ar vairuotojai laikosi draudžiančiųjų kelio ženklų.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, nuo gruodžio 31-osios dienos 13 val. iki pat sausio 3-osios vakaro, 21 val. stacionariuosiuose kontrolės punktuose bus tikrinami įvažiuojantieji į Klaipėdą. Kiekvieną dieną punktai veiks nuo 9 iki 21 valandos.

Policijos pareigūnai patikino, kad ilgąjį šventinį savaitgalį ir Naujųjų sutikimo naktį jiems talkins policijos rėmėjai, šaulių sąjungos bei kitų tarnybų atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yu

Yu portretas
Vėl užkrėninės vairotojus po naujų bus tukstašiai sergamšiu jiems leidžia platint nesilaiko jokio saugumo ima i rankas dokumentus

kai pagalvoji

kai pagalvoji portretas
vargšai policininkai,priversti dirbti dieną naktį, vargšai LIetuvos piliečiai,kurių laisvė suvaržyta iki minimumo. Kas iš to laimi? Valdžia,tyliai gali daryti savo "dielas",kai tauta dūsta uždaryta kambariuose. Su ateinančiais Naujais metais, su ,tikėkimės, laisvesnėm Velykomis, nors ką žinosim ,profesoriai jau trečią bangą prognozuoja? Su naujais skiepais...kurie gal atneš tuos bilietus laisvai nuvažiuoti per miestą?

P

P portretas
Pareigunai turi po lievieno patikrinimo rankas plaut skyššių jie tikri užkratos
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių