Nemunas pasiglemžė meškeriojimo asą

Sportinės žvejybos profesionalas, išbraidęs daugybės pasaulio šalių vandens telkinius, fizinio lavinimo mokytojas žuvo nuskendęs Nemune.

Savaitgalis nusidažė juodomis gedulo spalvomis 25 metų gargždiškio Mariaus Baranausko artimiesiems. Jaunas vyras žuvo pakilusio Nemuno srovės nuplautas nuo brastos ties Šilininkų kaimu Šilutės rajone.

Drauge žvejoti ketinę draugai nespėjo išgelbėti M.Baranausko.

Gargždų Kranto vidurinės mokyklos pedagogas buvo aistringas meškeriotojas ir net pasaulinio lygio varžybų dalyvis bei prizininkas. Jaunas vyras puikiai pažinojo vandenis, tačiau nelaimė atsitiko todėl, kad Nemuno vandens lygis yra pakilęs, upė sraunesnė nei paprastai vasaros antroje pusėje būna.

Ankstų sekmadienio rytą M.Baranauskas su dviem bičiuliais ketino žvejoti Nemuno saloje. Kaip ją pasiekti iš akmenų padaryta brasta, draugams ketino parodyti žvejybos asas.

M.Baranauskas pirmas nuėjo iki upės ir nesulaukęs bičiulių brido į upę.

Ilgaauliais guminiais batais avėjęs vyras nešėsi nelengvą kuprinę. Srovė pargriovė slidžiais akmenimis ėjusį meškeriotoją ir pagavo nešti tolyn.

Vienas bičiulių bandė jį gelbėti, bet sūkuringa upė buvo stipresnė už abu vyrus. Nuskendusį M.Baranauską iš upės ištraukė Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai.

Žuvusysis buvo Klaipėdos apskrities policijos viršininko pavaduotojo Silvijaus Baranausko sūnus.


Šiame straipsnyje: Marius Baranauskasnuskendo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Butu isvengta tokiu skaudziu pasekmiu, jei tokie ekstremalai devetu gelbejimosi liemenes, bet yra kaip yra

as

as portretas
uzuojata seimai

Kolegė

Kolegė portretas
o nuotrauka įdėta ne žuvusio Mariaus, o jo brolio - Martyno.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių