„Neptūno“ krepšininkai nutraukė pamokas

Tarp uostamiesčio moksleivių populiariausi – „Neptūno“ krepšininkai. Penktadienį Klaipėdos Vytauto didžiojo gimnazijoje apsilankiusi komanda sutrikdė įprastą moksleivių dienotvarkę.

Pasak šios mokyklos mokytojos Redos Spudytės, tokio didelio susidomėjimo nesulaukė net mokykloje viešėjęs europarlamentaras Antanas Guoga.

Vytauto didžiojo gimnazijos kūno kultūros mokytojų iniciatyva suorganizuotas krepšininkų apsilankymas mokykloje sukaustė moksleivių dėmesį.

Susitikimas vyko dviem etapais. Pirmojoje – praktinėje dalyje jaunuoliai buvo supažindinti su šia ypatingai Lietuvoje populiaria sporto šaka, galėjo užduoti klausimus savo favoritams, įsitraukė į diskusijas.

Vėliau mokiniai kartu su „Neptūno“ komanda savo jėgas išbandė krepšinio aikštelėje. Nors įveikti komandos mokinukams nepavyko, tačiau patirtis, kaip patys pripažino, buvusi vertinga.

Ši iniciatyva vyko ne tik uostamiestyje. Kitų Lietuvos miestų krepšinio komandos taip pat susitiko su moksleiviais.

Klaipėdos Vytauto didžiojo gimnazijoje dirbančius mokytojus nustebino mokinių entuziazmas,  mat susitikimas užtruko kiek ilgiau nei, kad buvo planuota.

„Tiek berniukai, tiek mergaitės be galo džiaugėsi krepšininkų dėmesiu, todėl pasimatymas užsitęsė ilgiau nei buvo numatyta. Juk retai tokie svečiai lankosi mokykloje“, – pabrėžė VDG mokytoja R.  Spudytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai gera

labai gera  portretas
iniciatyva. Būtina palaikyti paauglius tokiomis priemonėmis, pasakoti, kaip gyvena krepšininkai ir kokių taisyklių jie laikosi. Tai gali kai kuriems vaikams atverti akis į daug įdomesnį pasaulį, nei narkotikai, alkoholis ar vagystės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių