Akibrokštas po Jūrų šventės: apgadintas Klaipėdos piliavietės takas

Per Jūros šventę nukentėjo medinis takas prie Klaipėdos piliavietės. Paaiškėjo, kad jis aplaužytas mieste tvarką prižiūrėjusios įmonės "Ecoservice Klaipėda" automobiliu. Įmonė taką bandys sutaisyti.

Šią savaitę po miesto centrą vaikštinėjantys gyventojai pastebėjo apgadintą medinį pėsčiųjų taką.

"Tuos takus neseniai nutiesė. Buvo tokie gražūs, o dabar visai neliko to naujumo pojūčio. Panašu, kad ant tako buvo užvažiuota automobiliu. Juk netoliese yra didelė stovėjimo aikštelė. Ko čia važiuoti. Tikrai gaila", – apmaudo neslėpė uostamiesčio gyventoja Virginija.

Vis dėlto paaiškėjo, kad takas nukentėjo per praėjusį savaitgalį vykusią Jūros šventę. Klaipėdos savivaldybės atstovai jau žino, kas už incidentą atsakingas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė paaiškino, kad takas apgadintas, kai ant jo užvažiavo bendrovės "Ecoservice Klaipėda" automobilis.

"Mes matėme, kad yra užvažiuota automobilio ir sulaužyta nemažai medinio tako. Bet "Ecoservice" direktorius paskambino ir sakė, kad vairuotojas tiesiog paaiškino nepastebėjęs tako, prisipažino, kad tai yra jų padaryta", – dėstė I. Šakalienė.

Pašnekovės teigimu, įmonės atstovai žadėjo pasirūpinti, kad apgadintas takas būtų sutvarkytas.

Bendrovės "Ecoservice Klaipėda" direktorius Saulius Budrevičius patvirtino, kad tokio nemalonaus incidento būta.

"Labai apgailestaujame ir atsiprašome dėl susiklosčiusios situacijos", – dėstė S. Budrevičius.

Įmonės vadovas aiškino, kad per Jūros šventę netoli piliavietės buvo pastatyti du konteineriai buitinėms atliekoms, o bendrovės darbuotojai juos ištuštindavo kiekvieną dieną po kelis kartus, kad gyventojai ir miesto svečiai galėtų džiaugtis švaria aplinka.

"Dėl žmogiškosios klaidos buvo apgadintas medinis pėsčiųjų takas. Apie incidentą darbuotojas iš karto informavo įmonės vadovybę, o įmonė iš karto pranešė Klaipėdos savivaldybės administracijai. Nėra abejonių, kad atlyginsime padarytą žalą – taisymo darbai jau suderinti ir pradėti", – vakar tikino S. Budrevičius.

Anot jo, dedamos visos pastangos, kad tako remonto darbai būtų užbaigti dar iki šio šeštadienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Se

Se portretas
Asilu reikia būti, kad per lentas su 15-20t sveriančia fura važiuoti.

Kanopa

Kanopa portretas
Ecoservisas su savo mašinom ties Simonaitytes 21 namu iškele trinkeles ir sugadino šalygatvi. Nenoretu atremontoti?

Anonimas

Anonimas portretas
Norit pasakyt kad dar nesutvarkyta?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių