Pereiti į pagrindinį turinį

N.Puteikis gali būti nuverstas

2009-10-10 08:00
N.Puteikis gali būti nuverstas
N.Puteikis gali būti nuverstas / V.Liaudanskio nuotr.

Konservatorių partijos Klaipėdos skyriuje – sukilimas, kurio tikslas iš pareigų atstatydinti skyriaus pirmininką Naglį Puteikį.

Vakar vakare jo elgesį svarstė iš Vilniaus atvykusi specialiai sudaryta konservatorių partijos darbo grupė. Ji partijos prezidiumui turės pateikti rekomendaciją, ar N.Puteikį nušalinti nuo skyriaus pirmininko pareigų, ar visiškai pašalinti iš partijos, ar netaikyti jokių nuobaudų.

Partijos vadovybei skundą dėl N.Puteikio surašė miesto taryboje esantys keturi konservatoriai. Jie pirmininku nepatenkinti todėl, kad šis skyriui esą pridarė skolų, per daug kalba mobiliuoju telefonu ir iš skyriaus sąskaitos reikia sumokėti dideles sąskaitas. Dar viena nepasitenkinimo priežastis – N.Puteikis esą organizuoja per mažai renginių.

Skunde taip pat akcentuojama, kad konservatorių partijos Klaipėdos skyrius yra morališkai, politiškai ir finansiškai bankrutavęs ir jį išgelbėti gali tik naujas pirmininkas.

N.Puteikis jam mestų kaltinimų komentuoti nepanoro, nes esą gali pažeisti partijos vidaus tvarką, pagal kurią draudžiama viešai aiškinti vidinius nesutarimus.

Darbo grupė partijos prezidiumui išvadas dėl N.Puteikio tinkamumo būti skyriaus pirmininku teiks kitą savaitę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų