Nuo gegužės 1-osios klaipėdiečių ir miesto svečių laukia pokyčiai

Nuo gegužės 1-osios, pirmadienio, klaipėdiečiams ir miesto svečiams, automobiliais atvažiavusiems į pajūrį, teks nepamiršti susimokėti už jų stovėjimą. Prie paplūdimių įrengti parkomatai jau ims veikti visam vasaros sezonui.

Kaip ir kasmet, rinkliava pajūryje bus renkama iki rugsėjo 15-osios.

Mokestį privalu mokėti visame Klaipėdos pajūryje – Melnragėje, Giruliuose, Smiltynėje.

Parkavimo laikas Smiltynėje apmokestinamas nuo 8 iki 22 val., o Melnragėje ir Giruliuose – nuo 8 iki 20 val.

Smiltynėje mokama raudonosios zonos tarifu, Melnragėje ir Giruliuose galima rinktis stovėjimo vietą geltonojoje arba žaliojoje zonoje.

Smiltynėje raudonosios zonos tarifu už 12 min. reikės mokėti 30 centų, už valandą – 1,5 euro.

Melnragėje ir Giruliuose geltonojoje zonoje už 30 min. reikės mokėti 30 centų, už valandą – 60 centų.

Už automobilio vietą žaliojoje zonoje už valandą reikės mokėti 30 centų.

Nuo gegužės 1-osios taip pat bus apmokestinamas automobilių statymas Klaipėdos rajono teritorijoje esančioje Karklės gyvenvietėje ir jos prieigose.

Aikštelėje prie Olando Kepurės tarifas – euras už valandą, prie „Žilvičio“ stovyklavietės – 60 centų, kitose Karklės teritorijose – 30 centų už valandą.

Miesto centre apmokestinimo režimas keičiasi geltonojoje zonoje Piliavietės aikštelėje ir Poilsio parko prieigose, taip pat visoje raudonojoje zonoje. Čia mokestį mokėti bus privaloma kiekvieną dieną nuo 8 iki 22 val.

Paskutinę balandžio dieną, sekmadienį, mašinų stovėjimas prie jūros dar bus nemokamas.

Klaipėdiečiai raginami nepamiršti, kad atvykę pirmadienį už mašinų stovėjimą susimokėti jau privalės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodėl Ispanijoj pigiau?

kodėl Ispanijoj pigiau? portretas
nuo 20 val nemokamai, jei visai dienai(parai) perki - 6eu. kurortiniuose miestuose, parkavimas prie pat jūros. godumas pas mus didesnis?

Kaip

Kaip portretas
Visada,pusdyrniai,vaidinantys turtuolius,džiaugiasi naujais mokesčiais patys iš paskolų gyvenantys.Jūs rimtai tokie buki? Kiti proto invalidai,tuoj puola ir Rusijon siunčia,jų nuomonei nepritarusius.Argi tai sveikų žmonių poelgis? Tie mokesčiai gal gerai tik tuo,kad sumažins visokių kavianskų ir portugalų srautus pajūrin,bet tik tiek miestui ir miestiečiam iš jų naudos. Kaip ten yra - drakonas mirė,tr gyvuoja drakonas.

Vaiku

Vaiku  portretas
vienu i pliaža negal leist - ne ruso laikai kai jokiu iš kry peliu nebuvo o vežt autobusu nesamonė. Jie tiek prisigrude ir tiek ilgai vasara kamšti ant kalno prie tilto stovi kad gali gala gaut Na o dabar ir automobiliu neis nuvažiuot..neapsimokės pirkt nuosava jūrą dėl pagulėjimo užterštam Melnragės smeli ir pasimaudimo Nemuno suneštam sudo šleife
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių