Nuteisti dar trys nepilnamečių žagintojai

Klaipėdos apygardos teismai vieną po kito skelbia apkaltinamuosius nuosprendžius bylose dėl seksualinio pobūdžio nusikaltimų prieš mažamečius bei nepilnamečius asmenis.

Praėjusią savaitę Klaipėdos rajono apylinkės teismas patvirtino Klaipėdos rajono prokurorės kaltinimus baudžiamojoje byloje dėl nepilnamečių asmenų išžaginimo bei seksualinio prievartavimo ir tris klaipėdiečius nuteisė 6 ir 7 metų nelaisvės bausmėmis.

33 m. D.R., 32 m. A.J. bei 24 m. T.P. nuteisti už tai, kad 2007 metų rugsėjo 25 d. vienoje iš Klaipėdos rajono sodų bendrijų, panaudodami fizinį smurtą, žagino ir seksualiai prievartavo dvi nepilnametes, tuo metu tik penkiolikos metų sulaukusias seseris.

Kėdainiškės moksleivės į uostamiestį atvyko linksmai praleisti laiko, tačiau pažintis vienoje uostamiesčio kavinėje su gerokai už jas vyresniu ne kartą teistu A.J. vos nesibaigė tragedija. Nuvykusios kartu su naujuoju pažįstamu bei jo draugais į Kiškėnų kaime esančią sodų bendriją, merginos pateko į tikrą pragarą. Viena iš seserų po egzekucija tapusios nakties atsidūrė reanimacijoje, kita atsipirko lengvesniu kūno sužalojimu.

Maksimali bausmė už nepilnamečio asmens išžaginimą - laisvės atėmimas iki 10 metų.

Šią savaitę Klaipėdos apygardos teismas už mažametės išžaginimą 8 metams nuteisė dvidešimtmetį Šilutės rajono gyventoją.


Šiame straipsnyje: žagintojasprievartautojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių