Orai: bus žvarbu ir slidu

Atėjo metas, kai turime rengtis ne tik apsaugančiais nuo vėjo ir drėgmės rūbais, bet ir pasirūpinti batais, kurie neslysta. Savaitgalį ir visą artėjančią savaitę prognozuojami krituliai, kurie gali lemti gatvių ir šaligatvių apledėjimą.

Šiandien ir visas dienas iki trečiadienio pajūryje vyraus vidutinio stiprumo pietryčių vėjas. Dieną sulauksime sniego, laikysis lengvai minusinė temperatūra.

Sekmadienio naktį, tikėtina, silpnai snigs, laikysis 1–3 laipsnių šaltukas. Dieną žymesnių kritulių nenumatoma, termometrai rodys 1–3 laipsnius šilumos.

Panašus bus ir pirmadienis – su nedideliais krituliais, šaltuku naktį bei menka šiluma dieną.

Antradienio naktį tikėtini nedideli krituliai, oro temperatūra laikysis apie 0, dieną vėl maišysis sniegas ir lietus, oras šils iki 2–4 laipsnių.

Trečiadienį papūs vakarų-pietvakarių vėjai, visą parą sulauksime įvairių kritulių ir teigiamos oro temperatūros, termometro stulpelis kils iki 5 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį pietvakarių-vakarų vėjas sustiprės iki 9–14 m/s, naktį numatomi nedideli, dieną – šiek tiek reikšmingesni krituliai. Visą parą turėtų būti silpnai teigiama temperatūra.

Penktadienį – nieko naujo – krituliai ir vos keli laipsniai šilumos.

Nors kito savaitgalio orus prognozuoti dar sudėtinga, tikėtina, kad temperatūra laikysis apie 0, orai bus nemalonūs.


Šiame straipsnyje: oraižiemapajūriskrituliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių