Iš pajūrio grįžtantys poilsiautojai įstrigo spūstyse

Po ilgojo savaitgalio iš pajūrio namo grįžtantys poilsiautojai strigo spūstyse. Vykstantiems iš Nidos apsišarvuoto kantrybe, kol pasiekė keltą. Keliolikos kilometrų transporto kamšatis sudarė ir kelyje Klaipėda–Kaunas.

Iš Nidos didesni poilsiautojų srautai namo pajudėjo sekmadienį po pietų. Prie kelto pradėjo formuotis eilės.

Grįžtantys pasakojo, kad tam tikrais momentais automobilių eilė driekėsi apie septynis kilometrus, iki Alksnynės posto.

Bendrovės „Smiltynės perkėla“ keltai dirbo visu pajėgumu. Automobiliai iš vieno kranto į kitą buvo keliami be sustojimo.

Spūstys namo iš pajūrio grįžtančius poilsiautojus lydėjo ir magistralėje Klaipėda–Kaunas.

Didelė transporto kamšatis susidarė ties Kryžkalniu. Automobilių eilė driekėsi nuo aukščiausios magistralės vietos. Tam tikrais momentais ji tęsėsi keliolika kilometrų. Apie 22 val. ji buvo sumažėjusi iki šešių kilometrų.

Įtakos tokiai situacijai turėjo kelios priežastys. Ilgąjį savaitgalį į pajūrį atvyko daug žmonių, o po pietų panašiu metu visi patraukė namo. Vakarop transporto srautai vis didėjo.

Magistralinio kelyje Klaipėda–Kaunas, ties Kryžkalniu vyksta remonto darbai. Ribojamas greitis, taikomi kiti eismo apribojimai. Įvyko ir keli eismo įvykiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Smiltynės perkėla

Smiltynės perkėla portretas
reiks vėl padidint keltų bilietų kainas

Juzė

Juzė portretas
važiavot, žinojot kas bus, ko čia virkauti. Nelijo, nešąlo, mašinose sėdit sau ir pletkus skaitot, namuose nereikės gaišti laiko, su vaikais pabendrausit, pakalbėsit, gal kokių istorijų papasakosit, nes pailsėję grįžtat, atsipalaidavę, ko nervuotis??? Nesuprantu.

kauniete

kauniete portretas
o prie ko cia Jaku ziedas? ponas anonimas neskaitete straipsnio? tai kam komentuojate ? Spustis buvo kryzkalnyje,susidare del kelio remonto.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių