Palanga naujametiniais fejerverkais kviečia grožėtis saugiai

  • Teksto dydis:

Metų sandūroje Palangos dangų ties jūros tiltu nušvies įspūdingi fejerverkai. Kurorto gyventojai ir svečiai kviečiami pasimėgauti nuostabiu reginiu, bet kartu – būti supratingais ir nepamiršti atsargumo bei saugumo priemonių.

Siekiant išvengti didelių žmonių susibūrimų, gruodžio 31 d. jūros tiltas jau 21 val. bus uždarytas, o atvertas visiems norintiems jis bus praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio.

Tačiau uždarytas jūros tiltas tikrai nebus kliūtis pasigrožėti įspūdingu šviesos šou, kadangi Palanga, skirtingai nei kiti miestai, turi unikalią galimybę – fejerverkų, šaudomų nuo jūros tilto, grožis puikiai matomas iš labai toli. Tam yra visa pakrantė.

Naujųjų metų išvakarėse, artėjant vidurnakčiui, J. Basanavičiaus gatvė tradiciškai prisipildo einančiųjų link jūros pasigrožėti fejerverkais. Vis dėlto nederėtų pamiršti, jog šiuo metu būtina paisyti saugaus socialinio atstumo. Tad vertėtų pasirinkti kitą kelią link jūros – į paplūdimį eiti galima Jūratės gatve, S. Dariaus ir S. Girėno gatve ir kt.

Taip pat gyventojai raginami paisyti viešosios tvarkos ir nesinešti prie jūros savo pirotechnikos priemonių, kadangi tai ne tik didina taršą pajūryje, bet ir, svarbiausia – gali sukelti pavojų aplinkiniams. Kur kas saugiau ir įspūdingiau bus pasimėgauti miesto dovanojamu reginiu.

O pasigrožėti išties bus kuo – organizatoriai žada, jog naujametinis fejerverkas Palangoje truks apie 15 minučių ir bus lydimas muzikos garsų.

„Jau ne pirmus metus bendradarbiaujame su geriausiais šios srities profesionalais, tad susirinkę palangiškiai ir kurorto svečiai išvys įspūdingus pirotechnikos viražus“, – sakė Palangos kultūros ir jaunimo centro direktorė Vita Petrauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tai gal meras noretu apmoketi bent kelionę iš Kauno i Palangą ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių