Palangoje sparčiai kyla universalus sporto kompleksas (foto)

Palangoje sparčiai kylančiame universaliame sporto komplekse kasdien triūsia trisdešimt specialistų.

„Dirbame sklandžiai ir pagal planą“, - sakė darbus atliekančios bendrovės „Rūdupis“ statybos darbų vadovas Steponas Milvydas.

Pastatą jau puošia unikalus, jūros bangą primenantis stogas. Būtent jis Palangos sporto kompleksą išskirs iš kitų šalies miesto sporto salių.

Šiuo metu vyksta stogo apšiltinimo darbai, šiltinamos ir tinkuojamos sienos. „Taip pat atliekami elektros instaliavimo, santechnikos pirmos eilės darbai, rytoj pradėsime kalti fasado lenteles“, - kalbėjo S. Milvydas.

Suprojektuoto lūžtančią bangą savo forma priminsiančio komplekso bendras plotas sieks per 4 tūkst. kv. m.  Sporto salę specialiu tinklu bus galima transformuoti į keletą skirtingų erdvių, tad jose vienu metu galės vykti krepšinio, tinklinio, rankinio treniruotės ir varžybos. Taip pat bus įrengtos išstumiamos tribūnos 800 sėdimų vietų, moderni treniruoklių sporto salė, persirengimo kambariai bei pagalbinės patalpos.

Tarptautinius standartus atitinkantis sporto kompleksas ne tik pagerins kurorte apsistojusių sportininkų treniruočių sąlygas, bet ir padės plėtoti sporto ir aktyvų turizmą regione, išplės miesto gyventojų ir svečių sveiko gyvenimo būdo ir aktyvaus poilsio pasirinkimo galimybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių