Palangos meras apie degalų kainas Lietuvoje: pralenkėme net vokiečius

  • Teksto dydis:

Palangos meras socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo įžvalgomis apie augančias degalų kainas. Pasak Šarūno Vaitkaus, Lietuvoje degalų kainos didesnės nei Vokietijoje.

„Kuro kainos kyla kiekvieną dieną. Pralenkėme net vokiečius. Palyginimui, šios dienos kuro kainos Lietuvoje ir Vokietijoje. Gal vertėtų peržiūrėti akcizus taip, kaip padarė vokiečiai? Kad nors kažkiek stabilizuotume kuro kainų augimą?“ – rašė Palangos meras.

Kaip jau skelbta, degalų kainos švieslentėse muša rekordus.

Šarūnas Vaitkus/ Asmeninio archyvo nuotr.

Tačiau tyrimai rodo, kad naftos ir dyzelino vartojimas nemažėja – žmonės pila kurą ir važinėja savo automobiliais taip pat, kaip tai darė prieš sankcijas Rusijai ir Baltarusijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusivyles

Nusivyles portretas
Eiliniai savireklaminiai pezalai. Geriau dirbtu, ka nors naudingo palangiškiams.

Anonimas

Anonimas portretas
Automobilių kiekis gatvėse nesumažėjo. Toliau važinėjama mažais atstumais ir po vieną, kai laisvai galima nueit pėsčiom arba naudotis VT. Stovėjimo aikštelėse, vis dar tenka matyti stovinčias matyti stovinčius automobilius su įjungtais varikliais. Akivaizdu, kad tokios kuro kainos daugumai lietuvių yra priimtinos. PS. teises turiu.

Praeivis

Praeivis portretas
Mere, rūpinkis virš Palangos kasdien skraidanciais lektuveliais, uzdrausk jų savivaliavima, o kuro kainas sutvarkys tavo partieciai esantys valdzioje.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių