Papiktino neatsakingas elgesys: magistraliniu keliu tėvas vaiką vežė paspirtuku

Magistraliniu keliu vaiką paspirtuku vežęs tėvas sulaukė kitų vairuotojų pasmerkimo. Vyras dūmė paspirtuku, prieš save dar pasistatęs mažametį.

Tėvą su vaiku matė daugybė vairuotojų, kai kurie negalėjo atsistebėti tuo, kad pilietis paspirtuku zvimbė itin intensyvaus eismo keliu – magistraliniu keliu A11, vedančiu iš Palangos į Šiaulius.

Vyras pastebėtas ties Kretingoje esančia sankryža. Važiuodamas paspirtuku, vairuotojas dar rankoje laikė bandelių ir traškučių pakelius.

Dėl tokių tipų ir prikuria visokių taisyklių ir ribojimų.

Kiti vairuotojai tikino, kad pilietį matė važiuojantį ties kavine, pro kurią pravažiavo policijos ekipažas, tačiau nei vairuotojas, nei keleivis esą nesulaukė pareigūnų dėmesio.

„Dėl tokių tipų ir prikuria visokių taisyklių ir ribojimų. O už tai, kad dar ir vaiką vežė, reikėtų konfiskuoti paspirtuką ir dar baudą tūkstantinę įkalti. Pilna aplink dviračių takų, šaligatvių, kam eismą trukdyti?“ – klausė vienas vairuotojas.

Ypač toks neatsakingas elgesys papiktino mamas, auginančias vaikus.

Daugybė vairuotojų reiškė pasipiktinimą tuo, kad suaugęs žmogus sugalvojo taip rizikuoti vaiko sveikata ir gyvybe.

„Nusispjauti, svarbu traškučiai ir bandelės yra“, – apie matytą vaizdelį nuomonę išsakė vienas vairuotojas.

Kelių eismo taisyklės byloja, kad vežti keleivius paspirtukais yra draudžiama.

Vairuotojams taikoma ir daugiau apribojimų – kai šalia driekiasi dviračių takas, paspirtuku draudžiama judėti važiuojamąja kelio dalimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Soc

Soc portretas
Atimt teises tokiem ir į vaiknami paimt, kitaip tokie ducheliai nepasimoko

jo

jo portretas
nedaeina kad gali užmušt savo vaiką

šiap

šiap portretas
paveizejus na i kokis čia baisus daiktas. Blogai daro tevas tai pagauket ir nubaude paaiškinket. Gal anas tep itemptai givena ka negal kasdie sustigout kap ka ant greičio daryt. reik paprotint o ne kalt prie kryžiaus
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių