Pereiti į pagrindinį turinį

Pardavėjas prekes apgynė balionėliu

2008-11-12 09:00
Pardavėjas prekes apgynė balionėliu
Pardavėjas prekes apgynė balionėliu / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Senojoje Klaipėdos turgavietėje prekeivis apatiniais drabužiais apgynė savo prekes ir privertė vagį sprukti.

60-metis turgaus prekiautojas pirmadienį popiet galėjo netekti 235 litų vertės prekių. Už šią sumą vyriškų apatinių kelnaičių nuo prekystalio bandė pagrobti nepažįstamas vyras. Pardavėjas nepasimetė ir papurškė vagiui į veidą ašarinių dujų. Ašaromis paplūdęs nusikaltėlis spruko be grobio.

1-ojo policijos komisariato pareigūnams sugauti įtariamojo kol kas nepavyko, juolab kad nukentėjusysis neįsiminė nusikaltėlio veido ir negalėjo jo apibūdinti.

Šio komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis sakė, kad vagystės nuo prekystalio nėra labai dažnas atvejis Senojoje turgavietėje. "Čia tvarka, kaip bažnyčioje", – tikino pareigūnas.

Turgavietės direktorė Ramutė Kubilienė įsitikinusi, kad dažniausiai vagiliauja narkomanai.

"Juk šalia mūsų ant kalniuko narkomanų gydymo įstaiga. Iš ten apduję narkomanai eina būriais. Jie neturi nei baimės, nei moralinių stabdžių. Ne kartą yra buvę, kai, pamatę juos viešai į kirkšnį besileidžiant kvaišalus, bandėme baidyti kviesdami policiją. Ir kas iš to? Atvažiuoja uniformuotos merginos. Argi jos gali išspręsti problemą? Nebent įspėti, bet ir tai bijo daryti, – pasakojo direktorė. – Mes vietos narkomanus pažįstame iš veido. Matome, kaip į mirusių vietą stoja kiti, dar jaunesni."

R.Kubilienė tvirtino, kad nuo vagių ir narkomanų turgavietės prekeiviai bei darbuotojai saugosi patys.

Nuo vagišių vos nenukentėjęs turgaus prekeivis nuolatos nešiojasi dujų balionėlį ir yra pasiruošęs apsiginti ir apsaugoti savo prekes.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų