Pareigūnams jau netrūksta darbo: prie įvažos į Palangą – automobilių eilės

  • Teksto dydis:

Po darbo dienos Klaipėdos apskrityje į Palangą grįžtantys palangiškiai tikino, jog prie patikros posto susiformavo automobilių eilės.

Automobiliai rikiuojasi nuo miesto ribą žyminčio ženklo iki pirmosios žiedinės sankryžos.

Eilių išvengė tie, kurie į miestą sugrįžo kiek anksčiau.

Vairuotojai portalui pasakojo, jog daugybė palangiškių neturėjo jokių nuosavybės dokumentų, kiti tikino turėję tik vairuotojo pažymėjimą.

Tiesa, palangiškiai aiškino, jog pokalbis su policijos pareigūnai neužtrukdavo. Vienų buvo klausiama asmens kodo, tuomet tikrinama žmogaus gyvenamosios vietos deklaracija. Kiti užtrukdavo vos kelias minutes. Pareigūnai perspėdavo, jog įrašo pokalbį ir išklausinėdavo kur automobilio ekipažas važiuoja, kur gyvena.

Palangos savivaldybė viena pirmųjų užvėrė galimybę patekti į kurortą. Nuo 14 val. patikra vykdoma trijose įvažose į miestą.

Palangos savivaldybė ragina gyventojus nevykti į pajūrį, nors pastarąsias dvi dienas buvo stebimas padidėjęs poilsiautojų srautas. Kitų miestų gyventojai skubėjo nuomoti butus ir Velykoms veržėsi į Palangą.

Palangos meras Šarūnas Vaitkus, kreipdamasis į palangiškius, nuomojančius tokius būstus, akcentavo, jog šiomis dienomis ne pinigai yra esminis dalykas, o gyvybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas  portretas
Negi.mes neturime savigarbos ir vertybiu? Jai norime kitais metais śvesti su.artimaisiais.pabukime tas dar 2 savaites żmobemis o ne gyvuliais.* Juk ragina pabuti namie.tai ir likime o.ne.nuotykių ieśkokime.Sedim namuose. Iśeinam duonos ir atgal.i namus.ir taip.3 savaites ne del saves o del visų.kad.nesirgtumem. Negi taip.sunku susilaikyti ir niekur.nevykti.hai nera rimto reikalo.

Vila

Vila portretas
Kaip nusibodo ta r4asinetoja Tulpe. Varo po keleta komentaru, absoliuciai neturi kaveikti? Eitu langu issivalyti arba kiausiniu dazyti. Vis tulpe ir tulpe. Net neskaitau tu jos nesamoniu, is karto spaudziu raudona. Matosi megsta su protingu zmogumi pakalbeti, t.y. su savimi.

Darbymetis

Darbymetis portretas
Vyti budulius lauk iš kur parskrido, prisiminė, kad yra Palanga, jau nebereikia Tenerifės, Egipto, Turkijos ir kt. kurortų. Pilna Palanga nuo saviizoliacijos pasprukusių budulių, kaip reikės saugiai gyventi tarp užkrato nešiotojų, kai baigsis karantinas. Sulauksime antros užkrato bangos, nes neužilgo ančiasnapės užplus Grožio salonus, kirpyklas prisiklijuoti vėduokles ant blakstienų ir nulūžusius plastmasinius nagus.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių