Parlamentaras V.Grubliauskas ligoninėje sučiupo vagį

Pabėgiojęs krosą Vaikų ligoninės koridoriais Seimo narys Vytautas Grubliauskas sulaikė vagį, kuris bandė apvogti parlamentaro šeimą.

Vaikų ligoninėje jam ir žmonai Ingai teko pabuvoti, nes šiek tiek buvo apsirgęs mažasis sūnus Vytautas.

„Dieną buvome palatoje, kai pro duris galvą kyštelėjo vyriškis, pasitikėjimo nekeliančiu veidu. Aš šiek tiek kilstelėjau galvą, todėl jis staigiai užvėrė palatos duris. Pamaniau, kad žmogus apsiriko, tad tokio vizito ir nesureikšminau“, - prisiminė V.Grubliauskas.

Vėliau jis su sūnumi ant rankų išėjo iš palatos, nes ją reikėjo išvėdinti. Žmona Inga taip pat nuėjo tvarkyti reikalų.

Koridoriuje V.Grubliauskas pastebėjo, kad žmogus, kuris buvo įkišęs galvą į palatą, dar nėra išėjęs, tačiau nekreipė į jį dėmesio.

„Koridoriumi nuėjau tolėliau nuo palatos, tad nepamačiau, kaip jis į ją įsmuko. Po akimirkos seselė sušuko, jog svetimas žmogus išėjo iš palatos. Kūdikį atidaviau seselei, o pats pasileidau vytis vagį“, - pasakojo Seimo narys.

Ilgapirštis iš palatos spėjo pagrobti tris mobiliuosius telefonus - V.Grubliausko asmeninį bei tarnybinį ir žmonos Ingos. Palatoje buvo ir Seimo nario nešiojamasis kompiuteris, bet vagis nespėjo jo pagriebti.

Pamatęs, jog parlamentaras jį vejasi, vagis metė mobiliuosius telefonus ir pasileido bėgti. Seimo nario nuomone, vyriškis ligoninėje lankėsi jau ne pirmą kartą, nes puikiai žinojo vis jos koridorius.

„Pabėgiojau neprastą krosą. Vienu metu jau maniau, kad nebepagausiu, tačiau galiausiai jį pavyko sučiupti“, - ilgapirštį įveikė V.Grubliauskas.

Pagavęs vagį jis iškvietė policijos pareigūnus, parašė pareiškimą. Šiuo metu policijoje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Įtariamasis gimęs 1964 metais. Jį apieškant odinės striukės kišenėje buvo rasta ir švirkštų.

„Suprasčiau daug ką, bet niekada nepateisinsiu, kai vagiama ligoninėje. Žmonės ir taip čia ateina ne džiaugsmų vedini. Akivaizdu, kad šiais laikais ilgapirščiams nebėra šventų vietų, vagiama ir bažnyčioje, ir ligoninėje. Džiaugiuosi, kad šiuo atveju nieko blogo nenutiko, bet juk vagis galėjo pavogti ir kokios močiutės piniginę su paskutiniais litais“, - teigiama incidento pabaiga džiaugėsi V.Grubliauskas.


Šiame straipsnyje: Vytautas Grubliauskasvagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių