Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos rajone pasieniečių šuo rado paklydėlį

2015-02-19 12:40
DMN nuotr.

Girtas vyras sukėlė ant kojų Klaipėdos rajono policininkus. Žmogų rado du kilometrus pėdomis sekęs pasieniečių tarnybinis šuo.

Trečiadienį po pietų Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnams buvo pranešta apie nežinia kur esantį ir bėdos ištiktą 56 metų Plikių gyventoją.

Policijai skambinęs šio asmens giminaitis pranešė, kad vyras išėjo į mišką, nes pamanė, kad kažkas kerta jo medžius.

Vėliau vyras paskambino giminaičiui ir telefonu šaukėsi pagalbos, nerišliai aiškindamas esąs užpultas ir pjudomas šunimis. Pražuvėlio iki tol nesėkmingai ieškojo jo giminaičiai bei artimieji.

Trečiadienio pavakarė buvo darganota, dulksnojo, sparčiai temo, tad apie 16 val. ieškoti šio vyro buvo išsiųstos nemažos policininkų pajėgos. Į pagalbą buvo pakviestas pasienietis kinologas su tarnybiniu šunimi. Devynerių metų vokiečių aviganių veislės kalė Tera iškart nusekė pražuvėlio pėdsakais.

Apie 19.30 val. už poros kilometrų netoli Pakamorių kaimo šuo aptiko žmogų. Vyras gulėjo ant žemės apsiklojęs striuke galvą. Jis buvo gerokai įkaušęs.

Toliau įvykio aplinkybes aiškinosi policininkai. Atrodo, kad ieškotas vyras nė neturi miško, tad neaišku, kur ir kokiu tikslu jis vaikštinėjo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų