Paslaugos prieinamos visiems: į Registrų centrą – be galimybių paso

Nuo artėjančio pirmadienio visos paslaugos fiziniuose Registrų centro klientų aptarnavimo padaliniuose bus ir toliau teikiamos nereikalaujant iš interesantų galimybių paso.

Pranešta, kad Registrų centras nereikalaus iš  klientų galimybių paso ar kitų imunizaciją įrodančių dokumentų.

Registrų centro Komunikacijos skyriaus vadovė Daiva Bumblytė teigė, kad žmonių srautas padaliniuose keistis neturėtų.

"Negaliu tiksliai prognozuoti, kaip keisis žmonių srautai, nes, kaip prieš tai aptarnaudavome klientus be galimybių paso, taip ir toliau aptarnausime be jo. Tad manome, kad klientų srautai nepasikeis", – prognozavo D.Bumblytė.

Anot jos, Registrų centre žmonių šiek tiek sumažėjo, kai galimybių paso spausdinimo paslaugą pradėjo siūlyti Lietuvos paštas, "Sodra" ir vaistinės.

Klaipėdoje per rugpjūtį dėl galimybių paso spausdinimo kreipėsi beveik 3,5 tūkst. žmonių.

Rugsėjį, kai galimybių paso spausdinimo paslaugą pradėjo teikti kitos įmonės, gyventojų srautas sumažėjo apie 30 proc.

Klaipėdoje per rugsėjį dėl galimybių paso atspausdinimo jau kreipėsi beveik 700 žmonių.

Registrų centro padaliniuose ir toliau bus laikomasi nustatytų srautų valdymo, saugaus atstumo laikymosi ir kitų visuomenės sveikatos saugos reikalavimų.

Šiuo metu Registrų centro imunizuotų darbuotojų dalis siekia 85 proc.

Taip pat yra sudarytas sąrašas darbuotojų, darbe turinčių tiesioginį kontaktą su kitais asmenimis, kurie privalo pateikti įrodančius dokumentus, kad yra pasiskiepiję nuo COVID-19 ligos ar persirgę šia liga, arba reguliariai testuotis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Vienur reikia kitur ne.Tai uždarykite viską ir sedekite .Kas neturi galimybių paso ir jiems uždraustas laisvas judėjimas ,tie žmonės manau nemokės ir mokesčių. Pažeista LR Kobstitucija,ko pasekoje žmonės protestuos.Kam mokėti mokesčius, jeigu teisės ir įstatymai ne visiem vienodi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių