Pastato laukia pokyčiai?

Pradėtas Herkaus Manto g. 1 esančio pastato būklės vertinimas. Dalies šio pastato balkonai jau uždengti žaliu tinklu, kadangi tinkas krenta ant šaligatvio ir kelia pavojų praeiviams. Viliamasi, kad netrukus prasidės ir šio pastato atnaujinimo darbai.

Klaipėdiečiai pastebėjo sujudimą prie šio pastato penktadienį. Pasikėlę specialiais keltuvais darbuotojai dengė balkonus. Pro šalį vaikščioję miestiečiai juos stebėjo, svarstydami, gal netrukus čia prasidės renovacija.

Atnaujinti pastatą būtina ne tik dėl byrančio tinko, bet ir dėl bendro įvaizdžio, esą šalia naujo viešbučio beveik griuvėsiais pavirtęs pastatas itin rėžia akį.

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus specialistų teigimu, kol kas renovacija nenumatyta.

„Pastato – daugiabučio gyvenamojo namo administratoriaus bendrovės „Civinity namai Klaipėda“ atstovė informavo, kad šiuo metu vykdoma pastato apžiūra. Nuo Herkaus Manto gatvės pusės yra uždengiami pastato balkonai. Pastaruoju metu kai kuriose vietose ištrupėjęs tinkas krenta ant šaligatvio“, – trumpai atsakė specialistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimui

anonimui portretas
todėl ,kad šis žemaitaičio meras viską daro miestiečių sąskaita,o laurus sau kabinasi.Pavyzdį ima iš kruvinojo krabo Kaune

Anonimas

Anonimas portretas
kokio velnio turi moketi miestas ? lai moka to namo gyventojai KAIP IR VISI !!! vagiu banda

Pasijuokiau,

Pasijuokiau,   portretas
eilinis liberkonserVatos " ką konkrečiai padarė " , nes aš nieko nežinau :) Tai ir nežinok, nes tokiam ir sakyti nieko nereikia . Bus vėl koks nors tekstas ir kur bus minimas meras Vaitkus , vėl bus klausimas " ką konkrečiai " ? Bukas ir lieka buku . Klestėk savo negatyve .
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių