Pažintis su Klaipėda – dviračių takais

Šeštadienį iš Klaipėdos kruizinių laivų terminalo keliolika dviratininkų kartu su gide išvyko į Tarptautinę jūrų perkėlą. Išvyka skirta Pasaulinei turizmo dienai, tiklas – susipažinti su dviračių takais uostamiestyje.

Akcija susidomėjo ir netoli Klaipėdos Dituvoje gyvenačių Auros ir Valdo šeima su šešerių metukų sūnumi Edu. Moteris teigė, kad dviračiais keliauti mėgsta, tad tai bus puiki proga pasidairyti po miestą.

“Dviračiu ekskursiją teks vesti pirmą kartą. Parodysime naujus dviračių takus, kurie driekiasi nuo miesto centro iki Tarptautinės jūrų perkėlos”, – sakė gidė Diana.

Gyvenu pietinėje miesto dalyje, iki centro atvažiuoti prireikia 45 minučių. Dviračių takai Klaipėdoje geri, tačiau kai kur nepabaigti, nėra nuvažiavimų”, – sakė viena iš žygio dalyvių Monika.

Pasaulinei turizmo dienai skirtame žygyje dalyvauti susiruošė keliolika klaipėdiečių, planuota, kad 13 km kelionė miesto gatvėmis užtruks maždaug pusantros valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eduard

Eduard portretas
Reikėjo VISAIS dvirtakiais pravežt, kad žmonės matytu ne tik naujus(nebaigtus) takus...O šiaip idėja nebloga, gaila mažai reklamos būvo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių