Perspėja uostamiesčio vairuotojus: Rimkų pervažoje laukia remonto darbai

Savaitgalį vairuotojams teks aplenkti Rimkų geležinkelio pervažą. Čia numatomi remonto darbai. Teigiama, kad juos skubama atlikti per karantiną gerokai sumažėjus automobilių srautams.

Judri geležinkelio pervaža Rimkuose bus uždaroma nuo šeštadienio 18 val. Eismas bus draudžiamas iki sekmadienio 9.30 val. Gyventojams sankryžą teks aplenkti.

Bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" atstovas Gintaras Liubinas teigė, kad Rimkų geležinkelio pervažoje bus atliekamas geležinkelio kelio geometrinių parametrų reguliavimas.

"Tokie darbai priskiriami prie priežiūros darbų ir yra vykdomi esant poreikiui", – aiškino G.Liubinas.

Numatoma, kad bus vykdomas geležinkelio kelio remontas, išardant pervažos klojinį. Darbo vieta bus atitverta kelio ženklais, eismas per pervažą bus draudžiamas ir organizuojamas pagal iš anksto parengtą bei suderintą apylankos schemą.

Baigus darbus eismas per pervažą bus atnaujintas ir vykdomas įprasta tvarka.

Pašnekovas taip pat akcentavo, kad "Lietuvos geležinkeliai" Rimkų pervažai skiria ypatingą dėmesį, mat čia eismas yra vienas aktyviausių.

"Karantino metu, kai miesto transporto srautai yra gerokai mažesni, stengiamės kaip galima intensyvinti darbus, kad atliktume visus reikalingus remontus ir būtų kuo mažiau trukdžių miesto gyventojams, gyvenimui grįžus į įprastas vėžes", – sakė bendrovės atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas  portretas
Neturime estakados ,vieni niekai , bet užtat turime Janušonį . Mirtingam už kyšį ,nemirtingam už pareigas ... malonę maharadžų palatoje.

Klp

Klp portretas
Klaipėda atsilikusi, o meras dar labiau, toli mum iki mazeikiu, Telšių ar plunges

kaukė

kaukė portretas
Klaipėdietis.......Meras neturi lėšų ))
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių