Perspėja vairuotojus: į Palangą – aplinkkeliais

  • Teksto dydis:

Vykstantiesiems poilsiauti į pajūrį – perspėjimai dėl eismo ribojimo. Palangoje savaitgalį vyks "Aurum 1006 km powered by Hankook" lenktynės, todėl pagrindinė įvaža į kurortą bus uždaryta.

Palangos savivaldybė informavo, kad iki liepos 17 d., sekmadienio, 4 val. ryto keičiamas eismas ir jau uždarytas kelio Šiauliai–Palanga viadukas per kelią Klaipėda–Liepoja.

Vairuotojai turi vadovautis laikinais kelio ženklais, nurodančiais apylankų kryptis.

Vairuotojams yra numatytos apylankos – važiuojant į Palangą keliu Klaipėda–Liepoja galima atvykti pro Nemirsetą, Klaipėdos plentu.

Važiuojant nuo Liepojos pusės link Klaipėdos galima važiuoti tik senuoju keliu pro Palangą Klaipėdos plentu, toliau važiuoti link Nemirsetos ir už Nemirsetos įvažiuoti į kelią Klaipėda–Liepoja.

Važiuojant nuo Kretingos į Palangą keliu Šiauliai–Palanga prieš viaduką vadovaujantis apylankos ženklais vairuotojai turi sukti į dešinę ir važiuoti Šventosios kryptimi keliu Klaipėda–Liepoja. Sankryžoje su keliu Palanga–Lazdininkai sukti į kairę ir važiuoti link Palangos.

Važiuojantieji iš Palangos link Kretingos turėtų vykti tuo pačiu keliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir vėl

Ir vėl portretas
Demonstruos didelius kaip kibiras nataškų glaškų maškų Snukius Išdžiūvusias kažkelintos pamestos laikinos bunkaus mazgotės kojikes ir plokščią nabagės Vikusios pasturgalį keliantį gailestį, visos nabages suveš pademonstruoti išsigimusius vaikus...bus graudžiai apgailėtina. Ir juokinga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių