Pinigai – aikštelei prie Klaipėdos policijos

  • Teksto dydis:

Valstybės valdomo Turto banko organizuotame poilsio namų Palangos Žvejų gatvėje aukcione už turtą pasiūlyta pradinė kaina – 2,17 mln. eurų.

Turto bankas BNS Plius informavo, jog aukcione dalyvavo du dalyviai.

Kas laimėjo aukcioną, kol kas neskelbiama – naujas savininkas Registrų centre paprastai įregistruojamas po to, kai šalys pasirašo sutartį ir pirkėjas perveda pinigus. Tam numatyta atitinkamai 30 ir 10 dienų.

Aukcione buvo parduodami dviejų aukštų su mansarda ir rūsiu, beveik 2 tūkst. kv. metrų bendro ploto poilsio namai, kuriems taip pat priklauso 35 arų žemės sklypas. Tai buvo pirmasis turto aukcionas.

Skelbta, jog anksčiau Miškų urėdijai priklausiusi poilsinė šiuo metu yra išnuomota, o su nuomininkais sutarta, kad sutartis galios iki kitų metų sausio net ir pastatą pardavus.

Turto bankas skelbė, jog pastatas laikinai išnuomotas siekiant išlaikyti jo vertę, gauti papildomų pajamų, kol bus parengtas aukcionas.

Turto bankas buvo nurodęs, jog pastatas yra gana geros būklės, nuomininkas dalyje patalpų yra atlikęs kosmetinį remontą, pastatas yra šildomas gamtinėmis dujomis, įrengta garinė pirtis ir sauna, priešgaisrinė signalizacija, sutvarkytos pastato prieigos, trinkelėmis išklota stovėjimo aikštelė svečiams, teritorija aptverta.

Iš Palangoje parduoto turto gautas lėšas Turto bankas ketina investuoti į policijos komisariato Klaipėdoje daugiaaukštės stovėjimo aikštelės statybas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gyvenu priesais policija, daugabuciu kiema padare mokama parkavima.. Neturiu ko bepridurti

Jei kas dar nežinojo

Jei kas dar nežinojo  portretas
Šis pastatas buvo suprojektuotas su požeminiu parkavimu. Kažkaip statytojas sugebėjo jį priduoti bejo!

>Leiskite

>Leiskite portretas
manau reiškia kad stovėjimo aikštelė bus mokama. Ir galimai pakilusiom įspūdingom kainoms (bendzinas ir šildymas taigi brangsta :D) O jau privati vieta yra privatiiii...Pasižiūrėkit, Klaipėdoje ne tik su šituo projektu prastumta tokia galimybė vėliau tyliai tyliai, ramiai ramiai ir tik bac - nuosava aikštelė ir mokamas parkavimas :D) Ir nebūtinai Klaipėdos autobusų parko bet greičiausiai tam tikrų neviešinamų Lietuvos verslo veikėjų firmelės...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių