Pereiti į pagrindinį turinį

Pirkėjus vilios naktiniu išpardavimu

2009-04-15 09:00
Pirkėjus vilios naktiniu išpardavimu
Pirkėjus vilios naktiniu išpardavimu / Gedimino Bartuškos nuotr. Nusiaubė: neseniai vykusio naktinio išpardavimo metu vilniečiai iššlavė visas prekybos centro "Maxima" lentynas.

Galimybę naktį apsipirkti ir pramogauti su 50 proc. nuolaida netrukus galės pasimėgauti ir uostamiesčio gyventojai. Klaipėdos "Akropolis" tokį naktinį išpardavimą planuoja surengti gegužės 9-ąją.

Neseniai šalyje plačiai nuskambėjęs ir pritraukęs gausybę pirkėjų naktinis išpardavimas prekybos tinklo "Maxima" parduotuvėje Vilniaus "Akropolyje" sužavėjo ir kitus prekybininkus. Tad Klaipėdoje nutarta surengti dar didesnę išpardavimų naktį – joje raginami dalyvauti visi "Akropolio" prekeiviai – kosmetikos, drabužių, avalynės, buitinės technikos ir kitų prekių pardavėjai. Teikti įvairias nuolaidas kviečiamos ir kavinės bei restoranai, kitos pramogų vietos.

Ar prie šio išpardavimo prisijungs visi prekybos centre veikiantys operatoriai ir kokio dydžio nuolaidas jie teiks – kol kas neaišku.

Klaipėdos "Akropolio" valdytojas Ovidijus Zibalis neatskleidė, ar gegužę šis išpardavimas išties įvyks: "Tai kol kas yra tik planas, o ar iš tiesų mums pavyks įgyvendinti išpardavimo naktį, komentuoti anksti. Turime tokią idėją, tačiau galutinis sprendimas dar nepriimtas", – tvirtino jis.

Kol kas žinoma tik tiek, kad visos "Akropolyje" veikiančios parduotuvės bei kavinės yra gavusios pasiūlymus prisijungti prie šios akcijos.

Neaišku, ar išpardavimo naktį apsipirkti bus galima ir pačioje "Maximoje". Šio prekybos tinklo atstovė spaudai Renata Saulytė tvirtino, kad kol kas šis pasiūlymas tik svarstomas.

"Klaipėdoje, priešingai nei Vilniuje, naktinio išpardavimo iniciatoriai esame ne mes, o pats "Akropolis". Nors esame gavę jų pasiūlymą prisijungti prie šios akcijos, šią galimybę tik svarstome. Kol kas konkrečių sprendimų dar nepriėmėme", – patvirtino R.Saulytė.

Neoficialiais duomenimis, naktinis išpardavimas turėtų įvykti iš gegužės 9-osios į 10-osios naktį nuo 22 iki 3 val. visuose Lietuvoje esančiuose prekybos centruose "Akropolis" – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų