Po Joninių nakties - Klaipėdos kelių policijos reidai

Po linksmybių Joninių naktį neprasiblaivę vairuotojai pirmadienio rytą rizikavo pakliūti uostamiesčio kelių policininkams.

Nuo 7 val. Klaipėdos kelių policijos biuro (KPB) pareigūnai stabdė visus automobilius, važiuojančius į uostamiestį iš šiaurinės pusės ties Medelyno gatve.

Paaiškėjo, kad savo ir kitų eismo dalyvių sveikata bei gyvybėmis sėdęs vairuoti neblaivus rizikavo vienas vairuotojas, jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Kiti pareigūnų nustatyti pažeidimai ne tokie šiurkštūs.

Pirmadienį KPB policininkai nusiteikę tikrinti vairuotojų blaivumą ir kitose miesto gatvėse bei Klaipėdos prieigų keliuose.

Prieš ilgąjį savaitgalį KPB viršininkas Ramūnas Šideikis minėjo, kad pareigūnai turi duomenų ne tik apie oficialiai rengiamas Joninių šventės vietas, bet žino ir apie didesnes žmonių susikaupimo vietas poilsiavietėse.

Kelių policininkams ilgasis savaitgalis buvo karšto darbymečio laikas. Vairuotojai tikrinti prie išvažiavimo iš Klaipėdos Vilniaus plente, pakeliui į Palangą, Agluonėnuose bei kitose uostamiesčio vietose.

Iki pirmadienio ryto pareigūnai keliuose nesutiko sunkiai ar vidutiniškai pasvaigusių vairuotojų, užtat šiek tiek viršijusių leistiną normą ar lengvai apgirtusių būta nemažai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

turi duomenu

turi duomenu portretas
kaip gaunami tie duomenys? bobutes tai nezino,.Klausos pokalbius ir surenka duomenis kur vyks masiski tuuuuusai!!!

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
Kiek girtu ikliuvo antradieni parodys visiskas debilas vaicekauskas.

daina

daina portretas
Vot fainai! Kad tik daugiau tu pijoku paciuptu!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių