Pereiti į pagrindinį turinį

Po politiko išpažinties – patyčios

2016-09-07 14:42

Viešai prabilęs iš politikos pasitraukęs Eligijus Masiulis, panašu, buvusių rinkėjų neįtikino savo pateikta pinigų gavimo versija.

Kritika: apie pinigų gavimo istoriją prabilęs E.Masiulis nepaliko abejingų – internetas mirga nuo šmaikščių pokštų. Kritika: apie pinigų gavimo istoriją prabilęs E.Masiulis nepaliko abejingų – internetas mirga nuo šmaikščių pokštų. Kritika: apie pinigų gavimo istoriją prabilęs E.Masiulis nepaliko abejingų – internetas mirga nuo šmaikščių pokštų. Kritika: apie pinigų gavimo istoriją prabilęs E.Masiulis nepaliko abejingų – internetas mirga nuo šmaikščių pokštų.

Patikėjo vos 5,7 proc.

Buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis pagaliau viešai paaiškino, kokiu būdu jo namuose atsirado įspūdinga pinigų sumą.

Pasak E.Masiulio, jis iš koncerno "MG Baltic" viceprezidento Raimondo Kurlianskio paėmė 90 tūkst. eurų paskolą, už kurią ketino pirkti nekilnojamąjį turtą Nidoje.

Portalas kl.lt paskelbė skaitytojų apklausą ir teiravosi, ar skaitytojus įtikino korupcijos skandale atsidūrusio E.Masiulio pateisinimai?

Tik šeši procentai skaitytojų pareiškė, kad tiki eksparlamentaro žodžiais. E.Masiulio versija nepatikėjo net 83,7 proc. apklaustųjų.

Nuomonei, kad kol kas dar sunku spręsti, kas kaltas šioje istorijoje, pritarė 6,6 proc. skaitytojų. 4 proc. pareiškė, kad nesidomi šiuo skandalu, o E.Masiulio pasiteisinimu patikėjo 5,7 proc. skaitytojų.

Tai byloja, kad buvusio politinio pasitikėjimo tarp klaipėdiečių E.Masiulis beveik nebeturi.

Pašaipų lavina

Socialiniame tinkle paskelbęs savo pasiaiškinimą E.Masiulis taip pat sulaukė kritikos strėlių.

Pradėjęs tekstą žodžiais: "Tiems, kurie manęs ne delete‘no" (neištrynė) ir, pakartojęs tai, ką išvakarėse minėjo televizijos laidoje, E.Masiulis iš "Facebook" vartotojų sulakė net ir patyčių.

Po buvusio politiko žinute, internautai komentaruose ėmė įkėlinėti pašiepiančius vaizdelius.

Vienas komentatorių paliko Buratino atvaizdą, kitas įkėlė vaizdelį, primenantį televizijos žaidimą "Kas laimės milijoną".

Po besišypsančiu E.Masiulio veidu buvo įrašytas klausimas: "Iš kur E.Masiulis gavo 106 tūkst. eurų?" Atsakymų versijos kėlė šypseną: "a) močiutės davė, b) laimėjo "Teleloto", c) susitaupė, d) laimėjo Pokerstars".

Vienas pirmųjų socialiniame tinkle E.Masiulio laišką pakomentavo neseniai premjero Algirdo Butkevičiaus atstovu spaudai tapęs Mindaugas Janulionis, parašęs:" Eligijau, bankais nepasitikite?"

Dauguma socialinio tinklo naršytojų po laišku paliko tokius pasisakymus: "netikiu", "skystoka", "pasakos", "cirkas", "juokas pro ašaras".

Atsiprašė rinkėjų

Tiesa, 1,2 tūkst. žinutės skaitytojų, kurie internete parodė reakcijas, 976 paspaudė "Patinka" ženkliuką.

144 skaitytojai "nusijuokė", paspaudę ženkliuką "Cha cha". 31 išreiškė nusivylimą, kiti parodė, kad yra nustebę ar nusivylę.

Peržvelgus daugiau nei pusės tūkstančio komentarų turinį, beveik kiekvienas pareiškė netikįs tuo, ką skaito, nors savo laišką E.Masiulis baigė atsiprašymu.

"Man didžiausia bausmė yra jausmas, su kuriuo pabundu kiekvieną rytą. Jausmas, kad pavedžiau savo artimiausius bendražygius. Jausmas, kad susimoviau prieš tuos, kurie manimi tikėjo. Jausmas, kad nuvyliau tūkstančius žmonių. Jausmas, kad galėjo būti kitaip. Atsiprašau!" – rašė E.Masiulis savo paskyroje.

Šiuo buvusio lliberalų vedlio laišku pasidalijo vos 100 interneto mylėtojų.

Sukūrė reklamą

Tačiau korupcijos skandalo detalėmis netruko pasinaudoti sumanūs rinkodaros specialistai.

Internete jau plinta DNB banko paruošta reklama. Reklamuodami paskolas būstui, bankininkai pažymėjo: Paskola, kurios nereikės slėpti dėžutėje!"

Tiesa, interneto šmaikštuoliai ėmė šaipytis, kad reklamoje pavaizduota dėžutė labai jau primena karstą.

Į šią repliką banko atstovai atsakė, kad pritrūko laiko maketavimui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų