Pereiti į pagrindinį turinį

Policijos pareigūnas vėl išgelbėjo skęstančius vaikus: stebuklas ar laimingas atsitiktinumas?

2022-08-24 06:50
DMN inf.

Vos prieš tris savaites Šventosios paplūdimyje gelbėjęs skęstančią moterį su dukra, trečiadienį Skuodo tvenkinyje policijos pareigūnas Artūras Tiškus iš vandens ištraukė dvi skęstančias mergaites.

Artūras Tiškus
Artūras Tiškus / Klaipėdos policijos nuotr.

Kaip skelbia Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 15 val. neuniformuoti Skuodo rajono  policijos komisariato pareigūnai  – Veiklos skyriaus viršininkas A. Tiškus bei Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Audrius Apulskis – vykdė prevencinę priemonę. Jos metu vykdyta viešosios tvarkos pažeidimų ir alkoholinių gėrimų vartojimo prie vandens telkinių kontrolė.

Vaikštinėdami paplūdimyje, kiek atokiau nuo kranto, prie daugelio pamėgto tiltelio, pareigūnai pastebėjo dvi keistai besielgiančias, tarsi skęstančias mergaites. Jos tai išnirdavo, tai panirdavo po vandeniu. Supratęs, kad tai nėra tik žaidimas, A. Tiškus nė sekundės nedvejodamas su visais drabužiais puolė į vandenį gelbėti skęstančiųjų. Laimė, viskas baigėsi gerai ir abi mergaitės sėkmingai ištrauktos į krantą.

Kaip paaiškėjo vėliau, viena iš buvusių vyresniųjų mergaičių nušoko nuo tiltelio, o jai iš paskos nušoko ir kita, kuri dar nemokėjo plaukti. Nesiekdama dugno, plaukti nemokanti mergaitė bandė įsikibti į kiek anksčiau nušokusią draugę, o ši, neišlaikydama svorio, vis grimzdo po vandeniu. Džiugu, kad ši istorija baigėsi laimingai ir abi skendusios mergaitės dabar yra saugios savo namuose.

Policijos pareigūnai primena, kad vaikams iki 14 metų maudytis ar būti paliktiems prie vandens be suaugusio žmogaus priežiūros yra draudžiama.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų