Pradeda dirbti naujas mero patarėjas L. Makūnas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto savivaldybėje pradeda dirbti naujas mero patarėjas, kuris padės merui formuojant politiką, susijusią su Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategija ir jos veiksmų plano įgyvendinimu. Į šias pareigas nuo liepos 2 d. paskirtas Leonas Makūnas.

Leonas Makūnas yra dirbęs vadovaujančiose pareigose Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacijoje, AB „Klaipėdos mediena“, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijoje, AB „Klaipėdos vanduo“ ir kt.

Naujojo patarėjo veiklos sritis – Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategijos koordinavimas tarp partnerių, politikų, Savivaldybės administracijos, miesto bendruomenių ir kitų suinteresuotų šalių užtikrinant sklandų ir tvarų tarpinstitucinį bendradarbiavimą politiniame lygmenyje.

Žinia, Klaipėdos miesto savivaldybė, kartu su strateginiais partneriais – Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, Klaipėdos universitetu, Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) valdymo bendrove, Klaipėdos pramonininkų asociacija bei Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmais – parengė miesto ekonominės plėtros strategiją, kuri apima laikotarpį iki 2030 metų. Strategijoje numatytos prioritetinės miesto ekonominio augimo kryptys, iškelti uždaviniai pasiekti, kad mieste būtų sukurta 25 tūkst. naujų darbo vietų, 2000 naujų įmonių, pritraukta 1,5 mlrd. Eur naujų užsienio investicijų, 200 proc. išaugtų eksportas ir kt., parengtas strategijos įgyvendinimo veiksmų planas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiek dar piktinsit klaipėdiečius?

kiek dar piktinsit klaipėdiečius? portretas
Koks iš Makūno patarėjas ir ką gali patarti,jam 67 metai tikrai bebrų partijos narys,tegu eina poilsio,ką nėra jaunų,sumaningų.Savivaldybė kaip koks pensininkų pensionatas,ar ne gėda patiems.

klaipediete

klaipediete portretas
Is Klaipedieciu dirbti savivaldybeje tinka tik J.Asadauskiene, nes mokymo istaigos ne itin daug dave,o J. Asadauskiene turinti patirti duos daugiau... ir L. Makunas, be jo kaip be ranku. Kam tada miesto taryba, ka ji veikia, negi nemato kad jau perzengtos ribos, sitiek jaunu specialistu norinciu siekti karjeros, o cia atejo ir pamirso iseiti. Beja, savivaldybeje yra darbuotoju kurie seniai sulauke pensijinio amziaus, o dar dirba gerose pareigose. O ka daryti jauniems.

Dorothy Quick

Dorothy Quick portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi mokA nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.WorkLinks3.Com
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių