Pradedama naujo Klaipėdos uosto vadovo paieška

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministerija pradėjo Klaipėdos jūrų uosto direkcijos vadovo atranką.

Anot ministerijos pranešimo, tai pirmasis kandidatų paieškos etapas, kurio metu atranka vykdoma bendradarbiaujant su personalo atrankos agentūra „Amston“.

„Klaipėdos uostas yra strateginės reikšmės valstybės įmonė, todėl ieškoma aukščiausios kompetencijos ir nepriekaištingos reputacijos vadovo. Vyriausybei patvirtinus Klaipėdos uosto bendrąjį planą naujojo vadovo laukia dideli iššūkiai – užtikrinti uosto veiklos ir infrastruktūros plėtrą“, – pranešime sakė susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius.

Planuojama, kad kandidatų pritraukimas į konkursą truks apie mėnesį. Pasibaigus pritraukimo etapui Susisiekimo ministerija skelbs konkursą. Jį paskelbus kandidatai dokumentus galės teikti dvi savaites.

Tikimasi, kad naujasis uosto vadovas darbą pradės pavasarį.

Nuolatinio vadovo uostas neturi nuo pernai kovo, kai buvo atleistas Arvydas Vaitkus. Tuo metu buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis suabejojo, ar su „valstiečiais“ kandidatavęs uosto direktorius liktų nešališkas įmonių, parėmusių jį per savivaldos ir Klaipėdos mero rinkimus, atžvilgiu.

A. Vaitkus sakė, kad buvo atleistas dėl politinių motyvų ir skundė atleidimą teismams, tačiau jo skundai buvo atmesti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algiui

algiui portretas
Ne, ne iš ten

R

R portretas
Viskas senai nuspręsta Pasodins prie lovio eilinį vagį Paprastiems vargšams dėl vaizdo pasirodys tipo renka.Durniu laivas

ALGIS

ALGIS portretas
O MASIULIS AR NE IŠ TEN ATĖJĘS .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių