Prasidėjo rudeninis didžiųjų atliekų surinkimas iš kiemų

  • Teksto dydis:

Kaip jau įprasta, Klaipėdoje du kartus per metus į klaipėdiečių kiemus atvyksta atliekų vežėjų mašina, kuri nemokamai iš gyventojų priima didžiąsias atliekas.

Rudeninis surinkimas jau prasidėjo, tad senų baldų, langų rėmų, nebenaudojamų dviračių ar vaikiško inventoriaus į sandėliukus prisidėję klaipėdiečiai turėtų pasidomėti, ar savaitgalį į jų kiemą neužsuks šių atliekų surinkėjų mašina.

Artimiausią savaitgalį, rugsėjo 7 ir 8 dienomis, stambiagabaritės atliekos bus surenkamos pietinėje Klaipėdos dalyje: Alksnynės, Žardininkų, Debreceno ir su jais besiribojančiuose kvartaluose.

Visi grafikai skelbiami čia.

Primename, kad elektros ir elektronikos gaminiai, padangos, santechnika, statybos ir pavojingos atliekos nepriskiriamos didžiosioms atliekoms ir šįkart surenkamos nebus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Diedukas

Diedukas portretas
Jie ką idiotai. Per puse valandos sofkute po pažastim ir bėgi į surinkimo vietą, po to atgal ir nenaudojamus foteliukus. Įdomu koks gudrutis sugalvojo visą šią naują sistemą. Jaučiu dar premijas gavo.

Kauno diena

Kauno diena portretas
rašo apie Klaipėdą, o kada Kaune surenka prie konteinerių didžiagabaritines atliekas?

Močiutė

Močiutė  portretas
Kada prie daugiabučių pastatys konteinerį, į kurį galima mesti persodintu kambarinių augalų liekanas, zemes, numirusius augalus? Augina beveik visi, problema aktuali
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių