Prieš rinkimus – politikų tarpusavio kovos

Uostamiesčio konservatoriai jau pradėjo tarpusavio kovas dėl geresnių pozicijų savivaldybių tarybų rinkimų sąraše.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos prezidiumo posėdyje Vilniuje užvakar vakare buvo sprendžiamas klausimas panaikinti partijos Klaipėdos skyrių, o vietoj jo mieste įkurti keturis atskirus skyrius.

Dienraščio šaltinių teigimu, tokį prašymą pateikė miesto taryboje esančios konservatorių frakcijos nariai, kurie esą yra nepatenkinti skyriaus pirmininko Naglio Puteikio veikla. Esą jis nedirba konkrečių darbų, tik politikuoja ir užsiima populistine veikla, skyriaus narius kiršina prieš miesto taryboje esančius konservatorius. Tačiau esą tikroji tokių pageidaujamų permainų priežastis – siekis rinkimų į miesto tarybą sąraše užimti kuo aukštesnę vietą. Įprastai pirmosios vietos sąraše yra skiriamos skyriaus pirmininkui, jo pavaduotojams.

Konservatorių partijos prezidiumas nusprendė sudaryti derybinę grupę, kuri turėtų sutaikyti N.Puteikį bei kitus konservatorių frakcijos miesto taryboje narius ir nepanaikinti partijos Klaipėdos skyriaus. Tokiu būdu esą geriau pavyktų pasirengti po metų vyksiantiems savivaldos rinkimams. Jei skyrius būtų panaikintas ir įkurti keturi nauji pagal rinkimų apygardas, esą daugiau dėmesio bus skiriama skyrių lyderių tarpusavio konkurencijai dėl vietos rinkimų sąraše, o ne bendram partijos pasirengimui.

„Partijos nuostatai man draudžia komentuoti mūsų vidinius reikalus“, – į komentarus nesileido N.Puteikis.

Teigiama, kad sprendimas dėl konservatorių partijos Klaipėdos skyriaus panaikinimo turėtų būti priimtas po dviejų savaičių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
Ką čia daug prikomentuosi - spirga berneliams lelijėliams šauti prie numero uno. O nuo ten juk kas-kas - mero kėdė ranka pasiekiama. Kai yra vienas skyrius su stipriu lyderiu, narių palaikymu - sunku prasibrauti, bet kai yra po partijos skyrių kiekvienoje kertėje - visi lyderiai, visi gali būti merais perais. Laikykitės klaipėdiečiai, tuose rinkimuose prireiks galvos ant pečių ir jums labiau nei kada anksčiau.

puteikio.blogspot.com

puteikio.blogspot.com portretas
Šiomis dienomis Naglis Puteikis pasidarė visai nekalbus. Žurnalistai net įtaria, kad žmogus kalbos dovaną prarado, nes į klausimus vengia atsakinėti. Sako, kad jam partija draudžia komentuoti vidinius dalykus. Tačiau tą draudimą jis prisiminė tik tada, kai jo paties uodega kaip reikiant prisvilo. Iki tol "partinė tvarka" jam nedraudė viešai ir internete pulti ir dergti savo oponentus, taip pat ir partijos kolegas Usonį, Odebrecht ir Gabšį. Ateinančios dvi savaitės gali būti paskutinės Nagliui Puteikiui, kaip konservatorių lyderiui Klaipėdoje. TIKĖKIMĖS, KAD TAIP IR BUS, tikėkimės, kad konservatorių partijoje lyderiai Vilniuje dar turi sveiko proto ir ten yra daugiau padorių ir protingai mąstančių žmonių. Žinoma, jei teisingums bus įgyvendintas, N.Puteikis ilgai bylinėsis teismuose ir toliau jo vardas mirgės žiniasklaidoje bei bus "labai populiarus".

AK

AK portretas
Važiuoja šmeižimo pramonė, važiuoja :-)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių