Pristatytas Girulių kempingo verslo planas

Pirmadienį Strateginės plėtros komitete Klaipėdos turizmo ir informacijos centras (TIC) pristatė rugsėjį pastatyto 4 žvaigždučių Girulių kempingo verslo planą.

2,86 ha teritorijoje norintis šeimininkauti TIC siūlo iki 2009 m. turistinio sezono pradžios (balandžio mėnesio) kempinge pastatyti ir įrengti namelius turistams, kurie galėtų būti eksploatuojami ir vasarą, ir žiemą. Iš pradžių norima pastatyti penkis stacionarius namelius, apšildomus elektra.

Namelio plotas apie 25 kv.m., maksimalus gyventojų skaičius- 4 asmenys. Namelyje būtų įrengtas dušas, tualetas, mini virtuvėlė, du kambariai po dvi miegamas vietas. Numatoma statybos kaina 2000 Lt/kv.m. be PVM.

Iš viso Girulių kempinge numatytos vietos 15-kai kemperių, 15-kai namelių ir 20-čiai palapinių.

TIC plane taip pat siūlomos investicijos administracinio pastato baldams pirkti teritorijos stebėjimo/saugojimo įrangai, automobiliui, dviračiams įsigyti, internetinio puslapio kūrimui.  Paskaičiuota, jog tam reikia apie 375 tūkst. litų (be PVM), kuriuos tikimasi gauti kaip paskolą iš banko.

Klaipėdos miesto taryba turi apsispręsti ar kempingą valdys TIC, ar reikės skelbti konkursą koncesininkui parinkti. Teigiama, kad jei kempingą administruotų savivaldybė, tai paslaugų kaina būtų žemesnė nei privatininkų. Nakvynė namelyje ne sezono metu kainuotu 140 litų, sezono - 200 litų. Už nakvynę palapinėje ne sezono metu tektu mokėti 25 litus, sezono - 30 litų.


Šiame straipsnyje: kempingas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių