Remontuojami kiemai kelia galvos skausmą: klaipėdiečiai papuolė į keblią situaciją

Gyventojai kreipėsi į savivaldybę prašydami, kad, kol vyksta daugiabučių kiemų remonto darbai, būtų leista automobilius laikyti Sausio 15-osios gatvėje.

Klaipėdiečiai surašė raštą savivaldybės Eismo saugumo komisijai. Jame minima, kad žmonės papuolė į keblią situaciją – kiemų remontas užtruks metus, o visą tą laiką juose nebus galima laikyti automobilių.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė, pristatydamas komisijai gyventojų raštą, minėjo, kad į kiemus neįsuka ne tik privatūs automobiliai, bet ir komunalines atliekas turintis išvežti transportas.

„Dėl to laikinai į Sausio 15-osios gatvę iškelti net ir atliekų konteineriai“, – pasakojo V.Paukštė.

Šiuo metu Sausio 15-osios gatvėje draudžiama statyti automobilius nuo 8 iki 18 val.

„Draudžiama palikti mašinas darbo dienomis, o naktį ir savaitgaliais – galima. Gyventojai prašo remonto metu leisti statyti automobilius tarp Taikos prospekto ir Rumpiškės gatvės. Ten yra apie 90 m ruožas. Tilptų 15 automobilių“, – sakė V.Paukštė.

Savivaldybės administracija įrengė naujas automobilių stovėjimo aikšteles palei Taikos prospektą.

„Gyventojai turi galimybę naudotis naujai įrengtomis vietomis, Sausio 15-osios gatvę paliekant susisiekimui. Nuo kovo 15 d. planuojama pradėti rekonstrukcijos darbus Vilniaus ir Šilutės plentų žiedinėje sankryžoje. Šioje vietoje automobilių pralaidumas stipriai sumažės, todėl Sausio 15-osios gatvė turėtų būti kaip įmanoma laisvesnė“, – situaciją komentavo V.Paukštė.

Komisijos nariai nepritarė gyventojų prašymui. Sustačius automobilius palei Sausio 15-osios gatvę, joje komplikuotųsi viešojo transporto eismas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia ne kvartalo remontas

Čia ne kvartalo remontas portretas
O vykdoma nusikalstoma veikla. Savivaldybė nesiskaito su žmonėmis. Tiesiog tyčiojasi ir plauna mūsų pinigus Pilnas gooovvno o ne projektas

Spaliukas

Spaliukas portretas
Kiek kazin "Kauno Dienai" moka Klaipedos laikrasciai uz reklama? Kitu miestu laikrasciu nera? Kiek galima skelbti tas klaipedos smulkmenas?

svetl.2

svetl.2 portretas
jau ir dabar sausio gt.pastoviai dienos metu stovi automobiliai po zenklu,niekas nebaudzia,kam reikalingi tie prasymai,statykit ir viskas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių