Remontuos Mokyklos gatvės dalį

Trečiadienį pradėtas asfalto dangos remontas Mokyklos gatvės dalyje nuo Aguonų gatvės iki Šilutės plento ir Tilžės gatvės žiedinės sankryžos.

Pagaliau leidus orams, bus lopomos duobės. Numatoma, kad remontas tęsis ir ketvirtadienį. Dėl darbų laukia eismo apribojimai.

Tad vairuotojų prašoma būti budriais ir kantriais. Rekomenduojama pasirinkti kitą kelią, kuriuo pasiektų savo kelionės tikslą.

Mieste taip pat tęsiami remonto darbai Šilutės plento ir Baltijos prospekto bei Taikos ir Baltijos prospektų žiedinėse sankryžose.

Planuota šiuos darbus baigti iki spalio 15 d., tačiau tą padaryti sutrikdė nuolatinės rudeninės liūtys. Numatoma pagrindinių miesto žiedinių sankryžų remontą baigti per ateinančias dvi savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Gal kas sianden vaziavo mokyklos gatve. Imanoma ten pravazioti?

GGG

GGG portretas
Vakar teko judėt po visą miestą... košmaras totalus visur kamščiai...išdraske visą miesta o tvarko labai lėtai...kas priiminėja tokius sprendimus planavimo jokio...kontrolės nulis...

Anonimas

Anonimas portretas
gera pastebėjimas dirba keli o kiti būrelyje stoviniuoja tegul dirba pamainomis ir pajudės darbai ir algos padidės juk sutartyse numato terminus o už pavėlavimus būna baudos ir numatydavo gana didžiules negi čia kitaip kada padarysi tada gerai bus ....juokinga kad nebūtų graudu
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių