Pereiti į pagrindinį turinį

Rimkų pervaža ir kursuojantys traukiniai nervina vairuotojus

2012-12-08 15:51
Rimkų pervaža ir kursuojantys traukiniai nervina vairuotojus
Rimkų pervaža ir kursuojantys traukiniai nervina vairuotojus / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Prie Rimkų geležinkelio pervažos kas rytą vėl susidaro automobilių spūstys – piko valandomis geležinkeliu kursuoja traukiniai. Pervaža uždaroma maždaug pusvalandžiui.

Į Klaipėdą iš Šilutės, Priekulės ir Dituvos į darbą važiuojantys ir savo vaikus į uostamiesčio mokyklas vežantys vairuotojai dar rugsėjį sukėlė triukšmą dėl Rimkuose piko valandomis eismą trikdančių šilumvežių.

Vairuotojai nesuprato, kodėl geležinkelininkai automobilių eismo negalėtų nutraukti kelios minutės po aštuntos, kai dauguma dirbančiųjų jau yra atvykę į darbo vietas.

Tada šie skundai pasiekė susisiekimo ministrą Eligijų Masiulį ir situacija buvo pasitaisiusi. Tačiau visai neseniai pasijautė, kad ministras jau valdžios nebeturi.

„Ši versija neteisinga. Iki Naujųjų metų norime pabaigti rekonstrukciją ir situacija pagerės. Paleisime stotį ir traukinių greičiai bus kitokie, tiek ilgai prie Rimkų pervažos laukti nebereikės“, – žadėjo bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ Klaipėdos geležinkelių infrastruktūros direktorius Julius Mikšys.

Geležinkelininkai tvirtina, kad Rimkų pervažos uždarymo priežastis tokia pati, kaip ir buvo. Vyksta geležinkelio rekonstrukcija. Manevruoja specializuotos mašinos, jos ir užima pervažą.

„Suprantu, kai žmonės nekantrauja, jiems visokių minčių kyla. Tačiau po Naujųjų metų taip nebebus“, – tikino J.Mikšys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų